Hogyan úszam meg, hogy a párom eljöjjön velem holnap a nőgyógyászhoz?
Engem nem zavarna, ha eljönne velem a párom, nincsen ezzel semmi probléma. Más is érkezik barátnővel, anyukával, párjával, és nyilván mindenki megvárja kint akit kísért, kivéve a terhes nőknél megy be az újdonsült apuka is, ami érthető. A párom eddig ha elkísért, a kocsiban várt meg, vagy addig elugrott vásárolni, de annak is az az oka, hogy olykor sokan vagyunk, ülőhely sincs (magánrendelésre járok, ami egy kis lakásban van), és minek toporogjunk egymás nyakában mégjobban?
(Egyébként én is kísértem már urológiai vizsgálatra, de természetesen kint megvártam a váróban. Nem volt benne semmi ciki, senki nem nézett furán.)
31.
Ez igaz...
Viszont azt próbáljuk megertetni a kérdezővel, hogy a világ egyik legtermészetesebb dolgát szeretné megtenni a párja.
Igazaból én kérdeztem, hogy miért érzi kellemetlennek, és cikinek, ah elkíséri, de erre még mindig nem kaptunk választ.
Plusz többen javasoltuk, hogy beszélje meg a párjával.
Ez is egy természetes dolog, természetesnek kellene lennie, hogy kommunikálunk a párkapcsolatunk másik tagjával. Elmondjuk ha zavar valami, vagy valamit szeretnénk, nem szeretnénk, máskeppen szeretnénk.
Lehet neki jólesik, ha van valaki aki elkiséri egy rendelőbe akármi van, emiatt ugyenezt megpróbálja nyújtani a kérdezőnek. Mivel a kérdező enm közli, hogy ez őt zavarja, a párjának talan fogalma sincsen erről.
Egy kapcsolatban nem megúszni kell dolgokat, mert nem vezet sehova.
27
A férjem még soha nem volt urulógusnál, de totál biztos vagyok benne hogy követelné hogy kísérjem el, és fogjam a kezét, mert totál félne az egésztől. És ha lenne rá mód( amire nincs) még azt is kérné hogy kísérjem be.
Amúgy mi itt a váróról beszéltünk, és még nem kúsztam a fájdalomtól a nődokinál. Ellenben a fül orr gégésznél igen és baromi jó volt hogy ott volt mellettem.
utolsó
válts nőgyógyászt!
most komolyan..
nekem azon kívül, hogy egy idegen van a lábam közt, azon a kellemetlenségen kívül semmi nincs..
nem ugrálok sehova,
49%-os
Szerintem te nem is nő vagy.Ha meg igen érdekes lehetett a nődokid.
Én speciel soha nem ugrottam még ki a székből mikor vizsgáltak,nem is értem te miről beszélsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!