Ha nem él anyukám és nincs nő a családban hogy menjek nőgyógyászhoz?
Gondolom, több SZTK orvos is van, menj másikhoz.
Fogamzásgátlót szoktak írni ilyen esetben is, beállítja a ciklusodat.Ezek a bogyók másra is jók, nem csak fogamzásgátlónak.Orvos tudja, hogy milyet kell felírni.
Barátnők a környéken? Tőlük is kérhetnél tanácsot, én neten is olvasgattam sokat, hogy a környéken kit ajánlanak. Találtam fórumokon infót, pedig egy relative kis városról van szó.
Anyukám nőgyógyásza egy régi barátnőm apja, így hozzá nem szerettem volna menni, bár sosem találkoztunk, de hát akkor sem, illetve volt egy doki, akivel anyunak rossz tapasztalatai voltak, őt is kilőttem. Elmentem hát ahhoz, akit neten annyira javasoltak. Nem volt bunkó, de kifejezetten szimpatikus sem maga a karaktere, így másodszorra már nem is hozzá mentem. Egyébként jó doki, mert ő nem fogamzásgátlót javasolt a problémámra, ami ma olyan felkapott gyógymód mindenre, de ha egyszer nem szimpatikus, akkor nem érzem magamat komfortosan előtte és kész.
Végül csak anyu dokijához kezdtem járni, ő szimpatikus karakterű volt, látta rajtam hogy ideges vagyok, próbált mindenféle hétköznapi témával megnyugtatni, így ki lehetett bírni. :)
Én azt mondom, hogy próbálkozz be valamelyik doki magánrendelésén, akiről jót hallottál viszonylag, aztán ha nem szimpi, akkor legközelebb máshoz mész és kész. Nem kell túl nagy problémát csinálni belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!