Ha nem él anyukám és nincs nő a családban hogy menjek nőgyógyászhoz?
Köszönöm a válaszokat.
Budapesti vagyok, de Dél-Pesti: 18. kerület. Elsősorban női orvoshoz szeretnék menni. De közben találtam egyet, szerintem fel fogom hívni. Csak az ára nincs kiírva a neten, és erről nem találtam infót sem. Gáz ha megkérdezem telefonban? Csak hogy nehogy meglepetés legyen hogy mondjuk 15 ezer ft...
Köszi!
Hát akkor felhívom, bemutatkozom és megkérdezem hogy fogadna-e. Aztán megkérdezem hogy mennyibe kerülne egy vizsgálat. Ha irreális árat mond legfeljebb azt mondom még át kell gondolnom és majd újra jelentkezem (és nem hívom vissza). De most meg elbizonytalanodtam, mert most már nem vérzek. És lehet hülyének fog nézni hogy minek megyek, mert hát elvileg létezik a pecsételő vérzés.
Ha nem vérzel, akkor legalább megtud vizsgálni, hogy minden a "helyén" van-e, nincs e ciszta, stb. Elmondod neki, hogy ez nálad visszatérő probléma, ezért jöttél el és kész.
A pénzre pedig egészen nyugodtan kérdezz rá!
Ha nem rendszeres a ciklusod, mindenképp szakemberhez kell fordulni. Ne félj tőle, nem olyan borzalmas. Én sokkal jobban rettegek a fogorvostól, mint a nődokitól :). Persze nem kellemes, de egyáltalán nem vészes. Ne parázz rajta!
A lényeg: mindenképp be kell állítani a ciklusod. Az nem jó, ha össze-vissza jövöget a dolog. Nekem az első 5 évem volt anno katasztrófa (11 évtől 16-ig), ha még éltetek rendszertelen vérzést...? 13 évesen voltam először nődokinál, igaz, csak beszélgettünk, sosem vizsgált meg. De évekig jártam hozzá, mire beállt a dolog. Nekem semmilyen hormontartalmú gyógyszer nem használt, a fog.gátló sem, csak a Clostylbegit nevű gyógyszer, ami az agyalapi mirigyet megregulázta :), és így beállt a peteérésem. Azóta nincs gondom (kopp-kopp-kopp). Neked is biztos megtalálják a megfelelő szert. Nem biztos, hogy a fog.gátló a megoldás.
27/N
Hát nem tudom mi számít rendszertelennek. Most kiszámoltam hogy idén hány napra jött meg:
27, 24, 26, 27, 27, 24, 28, 21, 26, 27.
De amúgy nem is a számokkal van bajom, hanem hogy néha jön ilyen közti vérzés....
Akinél SZTK-ban voltam mondtam hogy rendszertelen, meg néha vérezgetek. Meg sem kérdezte hogy mit jelent hogy rendszertelen, csak megírta a bogyókat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!