Legcsúnyább gyerek vagyok a családban, a suliban piszkálnak, hogy szeressem így önmagam?
Hány éves vagy, fiú vagy lány?
Próbálj meg divatosan öltözködni, ápolt légy és tanulj jól.
Ha lány vagy és nem túl fiatal, sminkelhetsz is de csaka korodnak megfelelően.
Azért törpén is lehet karriert csinálni.Kylie Minogue, Pamela Andersson pl. Épp tegnap láttam egy párt: a fiú lehetett vagy 180, a lány alig 155 - fogták egymás kezét, mondjuk furin néztek ki, de nagyon boldognak.
Én előnyt kovácsoltam az alacsonyságomból. A magasugrásnál akkor futottam neki, mikor 150 fölé rakták a lécet, és így már átfutottam ALATTA:)
Attól, hogy egy nő nagyon alacsony, még lehet szép.Rafináltan kell öltözni, keresd azokat a ruhákat, cipőket, kiegészítőket, amik "nyújtják", karcsúbbnak mutatják az alakot.A jó tartás, pár centivel magasabbnak mutathat, mindig húzd ki magad és járj kecsesen, lendületesen.Ha nem szeretsz feltűnően sminkelni, a bőrápolásra akkor is ügyelj,és használj akkor szolid, természetes sminket, így ezt megszokják rajtad és egy idő után már e nélkül is szebbnek fogsz tűnni.
De valójában a nők igazi szépsége az önbizalomból és kedvességből ered.
Én is hasonló helyzetben vagyok. A húgom gyönyörű, a bátyám nagyon helyes (engem meg szerintem örökbefogattak).
Viccet félretéve nem vagyok egy szépség, alakom sincs (sporttal próbáltam segíteni rajta), bőröm minden kozmetikumra alergiás, hajam ritka, fogim se szabályosak.
De megbékéltem vele. Nem is zavar mára. Én nekem sokkal egyszerübb volt párt találnom magamnak és jelenleg nagyon boldog vagyok. Míg a húgom kapcsolatból ki-be rohangál, csak kihasználják, addig én boldog életet élek.
Arra figyelj oda, hogy legyél sportos és higiénikus. Próbálj előnyösen öltözködni és megtalálod a helyed. Nekem bevált 29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!