Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Legcsúnyább gyerek vagyok a...

Legcsúnyább gyerek vagyok a családban, a suliban piszkálnak, hogy szeressem így önmagam?

Figyelt kérdés
Higgyétek el nem vagyok szép, sokaktól hallottam ezt már.. több dologgal is piszkálnak ami a külsömet illeti... már nagyon sz.ul érzem magam :(
2012. okt. 4. 09:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
És azt tanuld meg, akit a természet nem halmozott el külső szépséggel, annak belülről kell ragyognia!És így versenyképes lesz a legszebb nővel is, mert a külső fog meg ugyan, de csak a szép és jó belsővel tudsz megtartani.Légy ápolt, és munkálkodj a tartalmas belső tulajdonságaidon!
2012. okt. 4. 09:57
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Én ismerek amúgy három nőt, akik talán összes ismerősöm közül a legkevésbé tetszetősek.(Mert olyat nem mondunk egy nőre, hogy csúnya).

De annyira kedvesek, jó modorúak, szeretetre méltók.az állandó mosolygásuk, vidámságuk teljesen elfeledteti az emberekkel a külső hibáikat,ez megszépíti őket.És ennek a háromnak van a leghosszabb, legboldogabb kapcsolata.

Az nem jó, ha valaki hagyja, hogy a külseje befolyásolja az életét.

2012. okt. 4. 10:08
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

A külső adottságokat most túlságosan felértékelik.

Elismerem, hogy sok ember került túl jó helyzetbe azért, mert jól néz ki, de ha belegondolsz, ez csak EGY tulajdonság az ezer között.

Nem vagyok szép, sőőőőőttt... erre mondják, hogy ronda.

Nem is leszek, mivel egyáltalán nem vagyok az az alkat, amiből sokat ki lehetne hozni. :)

Ennek ellenére - ahogy mások is írták - tulajdonképpen mindenem megvan, a cicamica külsőn kívül.

Szeretem a párom, van két gyönyörű és OKOS gyerekem - mindenkitől csupa jót örököltek :D -, halad(gat)ok a karrierépítésben, van otthonom, vannak céljaim, eredményeim, stb.

Mivel lehetne az életem több vagy jobb, ha még szép is lennék? Gyakorlatilag semmivel, csak elmaradna reggel sminkelés után a lemondó prüszkölés. :)

Ülj le, és gondolkodj!

Mivel lenne több/szebb/jobb az életed, ha szép lennél? Nem lenne könnyebb a suli, nem lenne egyszerűbb az élet, ugyanúgy lekésnéd reggel a buszt, ugyanannyiba kerül a szuper cipő, amit kinéztél, de most nem tudod megvenni, ugyanúgy elmennél a barátaiddal moziba, ugyanolyan jó lenne a film, és a többi.

Az, hogy cikiznek és piszkálnak, nem TE problémád, hanem az ÖVÉK. Sekélyesek, ostobák és közönségesek. Gonoszak és rosszindulatúak, talán még irigyek is rád...mert te másban vagy jobb, ami nekik nincs. Sminkelni könnyebb, mint jónak lenni matekban, szépen énekelni, vagy ügyesen rajzolni... ;)

2012. okt. 4. 10:39
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Lehet,hogy ez most furcsán fog hangzani,de a csúnyaság nem biztos,hogy olyan nagy hátrány.Ha szép vagy,ugyanúgy lehetsz lekezelve,mintha csúnya lennél.Erre majd felnőttként fogsz rájönni,amikor értelmesebb közegbe kerülsz,nem olyanok közé,ahol csak a külsővel foglalkoznak.
2012. okt. 4. 10:43
 15/20 anonim ***** válasza:
Békélj meg magaddal. Volt nekem kis termetű osztálytársam, de ő poént csinált belőle, nem vette fel azokat a dolgokat, amiket eleinte mondtak rá. És akin nem fog a sértés, azt nem is fogják bántani. Acélozd meg magad, magabiztos fellépéssel feledtetni tudod a termetedet. A többin meg lehet segíteni.
2012. okt. 4. 11:20
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Először is fogadd el magad olyannak amilyen vagy, amin tudsz változtass amin nem azt fogadd el olyannak, ha te magadat kezded szeretni akkor egy olyan kisugárzás jőn majd belőled ami hozzád vonza az embereket. Az igazi szépség nem kivül hanem belül van. Ezért mondják neked, hogy szeresd önmagad és én nem hiszem, hogy ne lenne benned szeretnivaló :)
2012. okt. 4. 12:36
 17/20 anonim válasza:

Teljesen átérzem a helyzetedet. Pontosan így vagyok magammal énis.

engem is mindig csesztetnek, hogy milyen kicsi alacsony vagyok. Ilyenkor már elborul az agyam. És engem sosem vidít fel hogyha azt mondják h nem vagyok alacsony.

Na és én sem vagyok valami szép. Nem szeretem magam. Nem tudok sajnos jobban segíteni, de talán az is valami, hogyha tudod, hogy rajtad kívűl én is ilyen vagyok!:( Ha gondolod írj privit, ott beszélgethetünk!:)

2012. okt. 4. 17:20
 18/20 anonim ***** válasza:
Ismerősöm, nem szép lány: kissé már igénytelennek is mondható. Mégis, imádni való természete van: örökké mosoly, vidám, pozitív, a párja imádja, ők a legboldogabbak a földön. Én nem tartom magam csúnyának, persze vannak nálam szebbek is, mégis, még egy értelmes kapcsolatom sem volt, mert nekem nincs ennyire lehengerlő természetem. Tehát, mint látod, a külső naaagyon utolsó szempont sok esetben! :)
2012. okt. 4. 17:30
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Salma Hayek is csak 155 centi magas, de szerintem a legdögösebb nő :)

Amúgy rengeteg ember sminkel és "rejti el a valódi arcát" szóval nem lenne, egyedi, hogy smink nélkül nem úgy nézel ki :) Csak mivel sok kicsit csúnyább ember elrejti a csúnyaságát (pl. a dundik rafináltan öltözködnek, a pattanásosak alapozóznak, a karikás szeműek korrektort használnak) és te nem rejted el, lehet ezért tűnsz csúnyának. Pedig valószínűleg ugyanolyan csúnya vagy mint mindenki más.

Van egy barátnőm, nem hajlandó sminkelni, pedig baromi jól áll neki (megengedte 1-2-szer, hogy kisminkeljem bulira). De hétköznap sose tesz fel... Pedig nagyon szép tőle.

2012. okt. 4. 22:55
 20/20 anonim ***** válasza:

Szerinted mit számít az igazi érzelmeknél, hogy nézel ki?:D

Én nagyon-nagyon csúnya kamaszlány voltam,szemüveges, gebe, divatjamúlt ruhákban - és enne ellenére sok barátom volt. Nem mondom, hogy sose csúfoltak, általánosban igen, de középiskolába kerülve senki nem ismert - esélyem volt arra, hogy megszerettessem magam. És sikerült.... ott nem bántottak, hanem kedveltek :)

Aztán szemüveg le, pár kiló fel...huh, nem is gondoltam volna, hogy ilyen gyönyörű lány rejtőzik a külsőm alatt. Pedig nem nagyon sminkelem magam, nem vagyok mű, csak változtattam néhány dolgon, most meg már egyenesen ott tartok, hogy fűznek sokan, menjek modellnek meg szépségkirálynőnek, ésatöbbi :D :D

De e lényeg: csúnyán is, szépen is volt, aki szeretett engem. Mellesleg, a családban mindig én voltam az okos, a művelt, a tehetséges, most már a szépség is - és velük meg annyira nem jövök ki ezek ellenére, hogy a kapcsolatot se nagyon tartjuk.... na, akkor ez hogy is van?

2012. okt. 5. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!