Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan úszam meg, hogy a...

Hogyan úszam meg, hogy a párom eljöjjön velem holnap a nőgyógyászhoz?

Figyelt kérdés
Minek jönne velem egy egyszerű rutin vizsgálatra? Tiszta égő a számomra még a gondolat is.
2014. márc. 5. 20:02
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:
Nem vagyok már gyerek, jobb lett volna, ha el sem mondom neki az egészet.
2014. márc. 5. 20:10
 12/43 anonim ***** válasza:
100%

Ui:

Amúgy a kapcsolat alapja akommunikáció...elmondod, hogy nem szeretnéd ha jönne, mert kellemetlenül érint..

Ha ezt sem tudod elmondani mi lehet mással, vagy mi lesz amikor már tényleg kellemetlen dolgot kell elmondanod neki.. Mert hodd el a életben vannak olyanok..

10.

2014. márc. 5. 20:11
 13/43 anonim ***** válasza:
75%
'Egyedül megyek'.Pont.
2014. márc. 5. 20:11
 14/43 anonim ***** válasza:
97%

De jó neked, hogy el akar kísérni!!!

Törődik veled! Becsüld meg.

De ha tényleg ennyire zavar, akkor beszéld meg vele, nem kell ebből ügyet csinálni.

2014. márc. 5. 20:13
 15/43 anonim ***** válasza:
97%
Lesz még idő mikor visszasìrod ezt és szeretnéd,hogy elkìsérjen. Elég éretlen lehetsz ha ezt cikinek tartod, hisz ùgy sem menne be. Az is mutatja az éretlenséged, hogy nem tudod neki azt mondani, hogy dràgàm nem szeretném ha velem jönnèl.
2014. márc. 5. 20:14
 16/43 anonim ***** válasza:
95%
A vizsgálatra nem mehet be, de a váróban miért ne várhatna meg? Végülis a PÁROD. Nem egy vadidegen. Én mindig boldogan vártam a vizsgálatot is, ha eljött velem a párom.
2014. márc. 5. 20:14
 17/43 anonim ***** válasza:
100%

Pont olyan az írásmódod, mint annak a kérdezőnek, aki minden hónapban feltesz egy kérdést, hogy:

"Jövő héten lesz egy kisebb nőgyógyászati műtétem, és a párom be akar jönni, de én nem akarom. Szerintem felesleges. Mi legyen?"

És még a téma is tök hasonló..............

2014. márc. 5. 20:18
 18/43 A kérdező kommentje:
Nekem mindig is túl nyálasnak tünk amikor azt láttam, hogy a pasi kísérgeti a párját a nőgyógyászhoz. Olyan mintha, nem bízna benne.
2014. márc. 5. 20:18
 19/43 anonim ***** válasza:
97%
Miért, akkor te ezek szerint tudnál okot adni neki, hogy ne bízzon meg benned? Én meg szoktam kérni a páromat, hogy jöjjön el velem, mert nem bírnék ott várni egyedül, sokszor órákat, mert gyakran van csúszás.
2014. márc. 5. 20:22
 20/43 anonim ***** válasza:
80%
#11 pedig nagyon is gyereknek tűnsz
2014. márc. 5. 20:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!