A férjem nem kiváncsi a Tipi-Tapi-Dínós koncertre. Hogyan vegyem rá, hogy eljöjjön?
Figyelt kérdés
Gyerekkorom nagy kedvence volt a Dolly Roll, köztük ez a szám. Nemsokára lesz egy koncertjük vidéken, amit elsősorban gyerekeknek szerveznek, de én is elmennék, mert sok jó élményem kötődik ehhez a számhoz. A férjem hajthatatlan. Azt mondja, ez debilség.2011. jún. 26. 18:45
1/10 anonim válasza:
Ha NEKI nem tetszik, akkor minek menne? Menj el nélküle és kész.
2/10 anonim válasza:
Menj barátnővel. Ne erőltesd rá azt, amit ő nem szeret, meg amúgy sem kell folyton egymás seggében lenni.
3/10 anonim válasza:
Ha ennyire hajthatatlan menj el egy barátnőddel:)S egy másik nap meg elmegy ő sörözni.(25L,aki csak 1másfél éve házas...)
4/10 anonim válasza:
akkor menj a barátnőddel, vagy ha van gyereketek,akkor vele. miért szeretnéd elrángatni? nem olyan jó ötlet,ha nem akar. mert akkor látni fogod az arcán,hogy unja és a kedved is is csak elrontja
5/10 anonim válasza:
Ne erőltesd, mert ha el is megy, nem lesz benne köszönet. Nem minden férfi szereti az ilyen nyálas dolgokat.
6/10 anonim válasza:
mondjad neki akkor nincs szex, egy kérdése lesz: akkor mikor megyünk?
7/10 anonim válasza:
Jézusom... miért akarod rávenni, hogy menjen el egy gyerekkoncerte? Ezt Te sem gondolhatod komolyan...
Menj el nélküle. Szerintem te sem örülnél neki, ha férjed olyasmire szeretne rávenni, amit Te nem akarsz...:)
8/10 anonim válasza:
Ha a férjed megkérdezné hogy elmentek-e egy autóversenyre mit mondanál neki?
9/10 anonim válasza:
Olyan szaga van ennek a kérdésnek, mint mikor a kisgyerekek kiírják a kérdést, hogy "szeretnék egy tengerimalacot, de apu/anyu/nővérem nem engedi, hogy vegyem rá?"
Sehogy se vedd rá - engem is kilel a hideg ezektől a dolgoktól.
10/10 anonim válasza:
dsboxing válasza:
mondjad neki akkor nincs szex, egy kérdése lesz: akkor mikor megyünk?
Nálam ezzel egyszer próbálkozott a volt feleségem, én bírtam tovább./igaz "kövesedett" az anyag rendesen/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!