Hogyan úszam meg, hogy a párom eljöjjön velem holnap a nőgyógyászhoz?
Jobb,ha férfi félresz.xel míg te a rendelőben vagy?
sajnos van ilyen is.
De olyan nehéz megmondani a párodnak,hogy ne menjen veled?
Mondd meg, hogy ne menjen veled! Az en Parom is mindig jonne, de varoban leul es megvar! Be nem jon csak miota varandos vagyok ismet!
Fiunknal se hagyott ki 1 ultrahang vizsgalatot se es meg most se! Ez neki fontos! De egY egyszeru rakszuresre nem engednem be!
Nem értem a problémát. Én örülök, ha jön, beszélgetünk várakozás közben, és legalább addig is több időt töltünk együtt. A rendelőbe nyilván nem jön be.
De ha azt akarnám, hogy ne jöjjön, egyszerűen megmondanám. Nem kell ebből problémát csinálni.
24
Milyen fájdamról beszélsz?
Amúgy is a váróról van szó
Hogy lehet ennyiből problémát kreálni? :D
Kommunikációról hallottál már? Ha valamiért zavar, hogy el akar kísérni, mondd meg neki, és kész. Épeszű ember ennyiből is ért, ha meg tojik arra, mit szeretnél, az elég gáz...
Mellesleg mi is gyakran elkísérjük egymást a férjemmel rendelésekre stb., ha épp ráérünk, szerintem a világ legtermészetesebb dolga. Nyilván a váróban várjuk meg egymást, ez nem is értem, hogy nem egyértelmű valakinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!