Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan úszam meg, hogy a...

Hogyan úszam meg, hogy a párom eljöjjön velem holnap a nőgyógyászhoz?

Figyelt kérdés
Minek jönne velem egy egyszerű rutin vizsgálatra? Tiszta égő a számomra még a gondolat is.
2014. márc. 5. 20:02
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
33%

Jobb,ha férfi félresz.xel míg te a rendelőben vagy?

sajnos van ilyen is.

De olyan nehéz megmondani a párodnak,hogy ne menjen veled?

2014. márc. 5. 20:23
 22/43 anonim ***** válasza:
100%

Mondd meg, hogy ne menjen veled! Az en Parom is mindig jonne, de varoban leul es megvar! Be nem jon csak miota varandos vagyok ismet!

Fiunknal se hagyott ki 1 ultrahang vizsgalatot se es meg most se! Ez neki fontos! De egY egyszeru rakszuresre nem engednem be!

2014. márc. 5. 20:41
 23/43 anonim ***** válasza:
7%
Terhességen kívül sosem engedtem pasit nőgyógyászhoz kisérgetni.Azt is ő akarta, és hisztériázott ha nem-et mondtam.
2014. márc. 5. 20:46
 24/43 anonim ***** válasza:
3%
Pasinak semmi keresni valója a vizsgálóban, mikor úgyis kúszol fel a fájdalomtól mikor a doki vizsgál.Még az hiányozna...Örülsz ha túl vagy rajta, nem hogy még rá is figyelj.
2014. márc. 5. 20:48
 25/43 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kedves gesztus. Miért, ha egyszer már a párod, akkor az életed része, vagyis az egészséged az ő ügye is... én nem lennék ezen kiakadva de nem is tuszkolnám... ha akar elkísér, ha nem akar, nem.
2014. márc. 5. 20:54
 26/43 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem a problémát. Én örülök, ha jön, beszélgetünk várakozás közben, és legalább addig is több időt töltünk együtt. A rendelőbe nyilván nem jön be.

De ha azt akarnám, hogy ne jöjjön, egyszerűen megmondanám. Nem kell ebből problémát csinálni.

2014. márc. 5. 21:19
 27/43 anonim ***** válasza:
2%
Drága minuszoló, kisérd el a pasidat urológushoz, és menj be vele a vizsgálóba és nézd végig miközben a sejhajában matatnak. Meglátjuk mennyire fog örülni a pasid hogy ott vagy:DD
2014. márc. 5. 21:28
 28/43 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: Ki mondta itt bárki is, hogy a a kérdezőt, vagy bárkit, aki azt mondta, hogy elkíséri a pasija, a rendelőbe kíséri be? Maximum a váróba, de úgy látszik, neked ez nem esett le.
2014. márc. 5. 21:39
 29/43 anonim ***** válasza:
100%

24

Milyen fájdamról beszélsz?

Amúgy is a váróról van szó

2014. márc. 5. 21:51
 30/43 anonim ***** válasza:
100%

Hogy lehet ennyiből problémát kreálni? :D

Kommunikációról hallottál már? Ha valamiért zavar, hogy el akar kísérni, mondd meg neki, és kész. Épeszű ember ennyiből is ért, ha meg tojik arra, mit szeretnél, az elég gáz...

Mellesleg mi is gyakran elkísérjük egymást a férjemmel rendelésekre stb., ha épp ráérünk, szerintem a világ legtermészetesebb dolga. Nyilván a váróban várjuk meg egymást, ez nem is értem, hogy nem egyértelmű valakinek.

2014. márc. 5. 23:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!