Hogy működik ez a kapcsolatodban, házasságodban? Hogy reagálnál?
Figyelt kérdés
A vőlegényem 36, én 27. Hetente kétszer hajnalban jön haza, a barátaival iszogat (nincs harmadik a képben). Én is szeretek néha kimozdulni, de nekem ez túl sok. Ebből állandóan viták vannak, újra és újra kiakadok ettől. Nem viselkedik zavaróan ilyenkor, csak úgy gondolom, hogy ezen túl kellene már lendülni. Másnál hogy működik ez, zavarna ha a másik ezt csinálná vagy én reagálom túl és elfogadható dolog?2014. febr. 15. 19:09
21/22 anonim válasza:
Nekem ez már alkoholprobléma lenne.Úgy rácuppan,hogy egy év múlva heti 3,esetleg 4 alkalom is lehet belőle.
Nálunk nincs ilyen.A kapcsolatunk elején míg össze nem szoktunk,volt,hogy menekült,de az elmúlt öt évben nem.Soha nem tartom vissza,de ha kéthavonta egyszer elmegy az csoda.
22/22 anonim válasza:
Te érzed mi fér bele. Nálunk heti egy szabadnapja van mindenkinek. Akkor azt csinálunk amihez kedvünk van, addig a másik van a kisgyerekkel. Van amikor én is elmegyek bulizni, és hajnalban jövök vissza. :) Nálunk ez belefér, de heti kétszer tényleg sok lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!