Hogy működik ez a kapcsolatodban, házasságodban? Hogy reagálnál?
Hol a probléma?
Zavar ez téged annyira, hogy ne tudd elfogadni? Ha igen, akkor minek mész hozzá? Ha nem, akkor miért nem fogadod már el végre, és szép esküvőt, sok boldogságot?
Én 36, párom 41 éves, 13,5 éve vagyunk együtt, 1 kislányunk van. Soha nem járt el a haverokkal bulizni, pláne nem hetente 2x éjszakára, ezt azért nem sokáig toleráltam volna, ha házisárkánynak hisznek, ha nem.
Hogy megy másnap dolgozni? Az elejétől fogva ez van?
ez akkor sem normális. nem kell egymás popójában lógni, de ha csak egyszerű tényeket veszünk alapul, akkor ép ésszel nem lehet úgy lenyomni egy egész heti melót, hogy abból 2 éjszakát szinte nem is alszol.
mi szombaton megyünk bulizni, általában együtt, és van hogy már virrad mikor hazaindulunk, de az tuti hogy ennyi bőven elég, pedig 10 évvel fiatalabbak vagyunk a párodnál.
Mi a férjemmel 28-25 évesek vagyunk. Ő a fiatalabb.
Amit leírtál, nekem az sok lenne...
1részt heti 2x, másrészt egész éjszakára? Ki van zárva...
Mi amúgy ezt megbeszéltük. Ha a férjemnek van kedve elmehet haverozni gyakrabban is, de nekem nincs annyi igényem rá. átlagosan 2 havonta szoktunk 1x elmenni a haverjaival társasozni vagy kártyázni. Ilyenkor egész éjszakás a buli, és együtt megyünk.
Nélkülem igazság szerint nincs is kedve menni....pedig tőlem mehetne 2hetente is. Viszont azt leszögeztem, hogy ha mégis egyedül menne nélkülem , akkor éjszakára igen is jöjjön haza. Erre meg azt mondta hogy ez neki természetes, hogy nem tölti nélkülem az éjszakát:) Alkoholt meg kb évente 1x iszunk, szilveszterkor.
Amit itt leírtál, hogy ennyi igénye van egész éjszakákat távol lenni, az sok...és azt mutatja hogy inkább távol akar lenni az otthonától, tőled....nem tudom. Valami nem oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!