Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy működik ez a kapcsolatodb...

Hogy működik ez a kapcsolatodban, házasságodban? Hogy reagálnál?

Figyelt kérdés
A vőlegényem 36, én 27. Hetente kétszer hajnalban jön haza, a barátaival iszogat (nincs harmadik a képben). Én is szeretek néha kimozdulni, de nekem ez túl sok. Ebből állandóan viták vannak, újra és újra kiakadok ettől. Nem viselkedik zavaróan ilyenkor, csak úgy gondolom, hogy ezen túl kellene már lendülni. Másnál hogy működik ez, zavarna ha a másik ezt csinálná vagy én reagálom túl és elfogadható dolog?
2014. febr. 15. 19:09
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Hol a probléma?

Zavar ez téged annyira, hogy ne tudd elfogadni? Ha igen, akkor minek mész hozzá? Ha nem, akkor miért nem fogadod már el végre, és szép esküvőt, sok boldogságot?

2014. febr. 15. 20:44
 12/22 anonim ***** válasza:
Az én párom nem jár el, csak néha és akkor is inkább hozzánk jön a baráti kör és engem is visz magával :) de éjjelre sosem marad ki
2014. febr. 15. 21:01
 13/22 anonim ***** válasza:
Nálunk sehogy, emrt nem megy nélkülem sehova, pedig én szeretném, de nem nagyon vannak külön barátai, vagy aki van nem lakik itthon vagy ritkán ér rá. Inkább én sozktam barátnőzni, jó, nem hetente kétszer, max havonta kétszer.
2014. febr. 15. 21:25
 14/22 anonim ***** válasza:
hát ez nálunk is vitákat okoztak, de volt pár komoly vitánk, és ő változtatott, én is lazább lettem. Most már havonta 1-2szer megyünk van, hogy együtt, van, hogy külön. Nálam már kezdett betelni a pohár, pár hónapnál tovább nem bírtam volna, és szakítok.
2014. febr. 15. 22:04
 15/22 anonim ***** válasza:

Én 36, párom 41 éves, 13,5 éve vagyunk együtt, 1 kislányunk van. Soha nem járt el a haverokkal bulizni, pláne nem hetente 2x éjszakára, ezt azért nem sokáig toleráltam volna, ha házisárkánynak hisznek, ha nem.

Hogy megy másnap dolgozni? Az elejétől fogva ez van?

2014. febr. 15. 22:22
 16/22 anonim ***** válasza:
Mennyi ideje vagytok együtt és mióta csinálja ezt? Régebben toleráltad?
2014. febr. 16. 01:12
 17/22 anonim ***** válasza:

ez akkor sem normális. nem kell egymás popójában lógni, de ha csak egyszerű tényeket veszünk alapul, akkor ép ésszel nem lehet úgy lenyomni egy egész heti melót, hogy abból 2 éjszakát szinte nem is alszol.

mi szombaton megyünk bulizni, általában együtt, és van hogy már virrad mikor hazaindulunk, de az tuti hogy ennyi bőven elég, pedig 10 évvel fiatalabbak vagyunk a párodnál.

2014. febr. 16. 01:32
 18/22 anonim ***** válasza:

Mi a férjemmel 28-25 évesek vagyunk. Ő a fiatalabb.

Amit leírtál, nekem az sok lenne...

1részt heti 2x, másrészt egész éjszakára? Ki van zárva...

Mi amúgy ezt megbeszéltük. Ha a férjemnek van kedve elmehet haverozni gyakrabban is, de nekem nincs annyi igényem rá. átlagosan 2 havonta szoktunk 1x elmenni a haverjaival társasozni vagy kártyázni. Ilyenkor egész éjszakás a buli, és együtt megyünk.

Nélkülem igazság szerint nincs is kedve menni....pedig tőlem mehetne 2hetente is. Viszont azt leszögeztem, hogy ha mégis egyedül menne nélkülem , akkor éjszakára igen is jöjjön haza. Erre meg azt mondta hogy ez neki természetes, hogy nem tölti nélkülem az éjszakát:) Alkoholt meg kb évente 1x iszunk, szilveszterkor.

Amit itt leírtál, hogy ennyi igénye van egész éjszakákat távol lenni, az sok...és azt mutatja hogy inkább távol akar lenni az otthonától, tőled....nem tudom. Valami nem oké.

2014. febr. 16. 05:57
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Én 23 vagyok, férjem 35. Van egy 2 és fél éves fiúnk. 7 éve vagyunk együtt. Terhességem előtt élveztük az életet EGYÜTT, nem én erőltettem, de ő mindig mondta, h ő velem akar bulizni, velem akarja jól érezni magát. Aztán terhes lettem, én persze nem jártam sehova, őt próbáltam küldeni, h néha nyugodtan el mehet a haverokkal kikapcsolódni, de mai napig nem ment el. Édes nagyon, de azért ki járna neki a szórakozás. De ő azt mondja, h inkább meg vár engem, h újra együtt mehessünk.
2014. febr. 16. 08:04
 20/22 anonim ***** válasza:
Mi majdnem 7 éve vagyunk együtt, vőlegényem 27, én 26 vagyok. Egyikünk sem volt sosem bulizós típus. Vannak olyanok, akik szeretnek eljárni, nem vagyunk egyformák, de én örülök, hogy az én vőlegényem nem ilyen. Ez olyandolog, amin nem tudsz változtatni, vagy elfogadod a többi jó dologért cserébe (és feltéve, ha nem iszik az ilyen alkalmakkor sokat), vagy keresel magadnak mást. 3. lehetőség, hogy vele maradsz, magadban őrlődsz, ha eljár, de ezt nem javasolnám az egészséged miatt. Meg lehet próbálni megbeszélni vele esetleg, és egy komprumisszumos megoldást találni. Ha fontosak vagytok egymásnak, mindkettőtöknek kell egy kicsit engedni. Ha viszont sokat iszik, akkor szerintem te is sejted, hogy abból hosszabb távon mi lesz...
2014. febr. 16. 13:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!