Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » No tudtal maradni a hazassagod...

No tudtal maradni a hazassagodban es a gyerek szuletese utan?

Figyelt kérdés
Foglalkoztat a tema, hogy a nok es persze a ferfiak mitol "tompulnak" be egy kapcsolatba. Ha elhanyagolt egy anyuka kulseje, rogton azzal takarozik, hogy nincs magara ideje. En ezt nem ertem. Ma mar a noknek is kell dolgozni, igy szerintem teljesen termeszetes, hogy a ferfi besegit a haztartasban, gyerek nevelesbe. Nem vagyok feluletes, nem szeretnem ha azt tukrozne az irasom, csak szerintem fontos, hogy a no ne anyatigris legyen a ferje mellett, hanem igazi no is. (hangsulyozom, a ferfiak is pocakot novelnek, elkenyelmesednek, tudom!) Ep testben van az ep lelek, vagy ez nem allja meg a helyet, ha az ember csaladot alapit? Ti mit gondoltok, hogyan elitek meg a noiseget x evesen, ferj/gyerek mellett?
2011. dec. 16. 20:11
 1/7 anonim ***** válasza:
82%

Igen, nő tudtam maradni! Egyrészt fontos, hogy magamnak is megfeleljek, jól érezzem magam a bőrömben, hiába van egy kis lányom attól függetlenül, hogy anya lettem fontos, hogy a férjem büszke legyen rám.

Csak akkor nem adja meg a helyét, ha alapból a nőt nem foglalkoztatja a külseje, mert úgy van vele, hogy van férje, és már gyereke is akkor minek legyen csinos? Ha már másnak úgy sem akar tetszeni.

És sok nő itt rontja el és ez is vezethet megcsaláshoz, váláshoz, sok vitákhoz.

2011. dec. 16. 20:18
 2/7 anonim ***** válasza:
95%

még nagyon apró a baba, szülés után kicsit elhanyagoltam magam, nem voltkedvem még fésülködni sem,elegem volt, hogy főzés takarítás és babázásból állt az egész napom, a párom vagy besegít vagy nem, de ne is várom el tőle, hisz szegénykém két helyen dolgozik.

Most, hogy már a csöppség jobban el van egyedül is, én is figyelek magamra, hajamat befestettem, már nem csak heti kétszer mosom meg, próbálok itthon is csini lenni, ha megyünk valahova (tesco) akkor sminkelek is. És sokkal de sokkal jobban érzem magam.

Sajnos a párom is a terhesség utolsó heteiben hanyagolta az edzést és ő is most kezd el visszatérni.

Így mi együtt csúsztunk le de együtt is emelkedünk fel.

2011. dec. 16. 20:25
 3/7 anonim válasza:
35%
Nőként indultam, de nem sikerült. 20 éve vagyunk együtt a férjemmel, és mostanra egy kigyúrt kajakos lettem 25 cm-s pénisszel.
2011. dec. 16. 21:25
 4/7 anonim ***** válasza:
84%
Férfiként azt mondom hogy túl sokat foglalkozunk a külsőségekkel. Nem azt mondom hogy hanyagolja el magát az ember, de egy NŐ attól NŐ hogy életet tud adni egy vagy több gyerkőcnek, és a háttérből gondoskodik a családról. Minden tiszteletem a nőké, az anyáké!
2011. dec. 17. 11:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Aki mindenáron tökéletességre törekszik,nincs rajta egy kiló plusz,ritkán kiegyensúlyozott. Egy munkagép,vagy egy magában létezni nem tudó lény, akinek csak az számít, mit szólnak. Attól függ a kedva,épp hogy viszonyultak hozzá mások.Valószínű, sokkal boldogabb az, akin van vagy 10 kiló plusz,mert úgy gondolkodik,ugyan mit számít az, így érzem jól magam, neki belefér. (egy jó alakú,tökéletességre törekvő)
2011. dec. 17. 13:35
 6/7 anonim ***** válasza:
91%
Nekem van két gyerekem. A szülés után több évig maradt a +20 kiló. A férjem akkor is szeretett. Sose mondta, hogy de kövér vagy, vagy ilyesmi. Akkor azt mondta örül, hogy nagyok a cicijeim....:) Én viszont nem éreztem jól magam. Most már leadtam, és nagyon jó érzés. Jól érzem magam a bőrömben!!! A férjem sose bántott a külsőm miatt, de érzem, hogy most sokkal büszkébb rám.
2011. dec. 17. 21:20
 7/7 anonim ***** válasza:
91%
En igyekeztem megmaradni nõnek, de elsõsorban, hogy én jól érezzem magamat a bõrömben. Nem kell ajuldoznom, jajj mennyire csinosabb a masik, pedig õ is szült.Tudatosan foglalkozom magammal, de nem a mai divatnak akarok megfelelni. Sportot is annyit csinalok,amennyi jól esik és az egészségemnek jót tesz.
2011. dec. 17. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!