No tudtal maradni a hazassagodban es a gyerek szuletese utan?
Igen, nő tudtam maradni! Egyrészt fontos, hogy magamnak is megfeleljek, jól érezzem magam a bőrömben, hiába van egy kis lányom attól függetlenül, hogy anya lettem fontos, hogy a férjem büszke legyen rám.
Csak akkor nem adja meg a helyét, ha alapból a nőt nem foglalkoztatja a külseje, mert úgy van vele, hogy van férje, és már gyereke is akkor minek legyen csinos? Ha már másnak úgy sem akar tetszeni.
És sok nő itt rontja el és ez is vezethet megcsaláshoz, váláshoz, sok vitákhoz.
még nagyon apró a baba, szülés után kicsit elhanyagoltam magam, nem voltkedvem még fésülködni sem,elegem volt, hogy főzés takarítás és babázásból állt az egész napom, a párom vagy besegít vagy nem, de ne is várom el tőle, hisz szegénykém két helyen dolgozik.
Most, hogy már a csöppség jobban el van egyedül is, én is figyelek magamra, hajamat befestettem, már nem csak heti kétszer mosom meg, próbálok itthon is csini lenni, ha megyünk valahova (tesco) akkor sminkelek is. És sokkal de sokkal jobban érzem magam.
Sajnos a párom is a terhesség utolsó heteiben hanyagolta az edzést és ő is most kezd el visszatérni.
Így mi együtt csúsztunk le de együtt is emelkedünk fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!