Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha betegek vagytok a férjetek...

Ha betegek vagytok a férjetek miben segít?

Figyelt kérdés
Tőlem azt sem kérdi meg, hogy kell e valami, de ő a legjobb férj a világon! (szerinte)
2009. dec. 8. 08:32
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
70%

Nagyon nem értem az ilyen kérdéseket.

Mindenkinek olyan a férje, amilyen embert választott, amilyenre csiszolódtak egymás mellett.

Ha nem tetszik, akkor válj el, hagyd ott. De nincs sok értelme itt puffogni. Ettől nem lesz jobb semmi otthon.

2009. dec. 8. 08:36
 2/30 anonim ***** válasza:
100%

Férjem, ha beteg vagyok, körbeugrál, hogy hogy vagyok, mit hozzon, mit csináljon :))))

Mondtad már a párodnak, hogy neked rosszul esik, hogy ilyenkor nem figyel rád?

2009. dec. 8. 08:37
 3/30 A kérdező kommentje:

Váljak el mert nem ápol? nagyon okos választ kaptam az elsőtől! Gratulálok, Te már biztos vagy 5 x elváltál.

Mondtam, akkor egy kicsit mocorog, aztán megint elfelejt!

2009. dec. 8. 08:39
 4/30 anonim ***** válasza:
85%

én első

nem váltam, el több mint 20 éve a férjem a férjem, és van 3 gyerekünk. Nem is szándékozom válni.

Azt nem értem még mindíg,. hogy ennek mi értelme van. Itt puddogsz a férjedre, aki pontosan olyan amilyennek választottad és alakítottad.

Mi értelme ennek? Vagy neki mondd, hogy nem vagy valamivel megelégedve, vagy ha már bezsélni sem tudtok, akkor hagyd ott.

És igen én nagyon elgondolkoznék, hogy jó embert választottam-e életem párjának, ha én beteg lennék és rám se nézne.

2009. dec. 8. 08:42
 5/30 anonim ***** válasza:
100%

azért van igazság abban, amit az első mond.

az enyém segít mindenben, főzni amúgy is szeret, és természetesen nem hagyja ott a szennyes ruhát, elmosogat, bevásárol, takarít is, ha kell. Beszerez mindenféle gyógyteát, pátyolgat, stb.

2009. dec. 8. 08:43
 6/30 A kérdező kommentje:
ezen már nem kell gondolkodnom, mert régen tudom! de havi 80 ezres fizuból hogy váljak el, megmondanád? 2 kiskorúm van, és a lakás sem felezhető. ennyi a valós élet!
2009. dec. 8. 08:44
 7/30 anonim ***** válasza:
100%

Férfiak! Ah!

lehet, az a típus, akinek mondani kell. én szépen megkérném. Főznél egy teát édesem? Ledőlök kicsit.

Segítenél bepakolni a mosógépbe? Megteszed, hogy összeporszívózol? Szerintem megteszi.

Gyógyulást, sok sikert.

Rossz nyelvek beszélik, a pasik nem gondolatolvasók..van benne valami! :))))

2009. dec. 8. 08:45
 8/30 anonim ***** válasza:
84%

Nem szokásom beteg lenni:-))

De amikor 3 hétig muszáj volt feküdnöm, hát rendesen ki volt nyalva a sejhajom.

2009. dec. 8. 08:48
 9/30 anonim ***** válasza:
100%

Az én férjem is mindent megtesz, na de egyébként is közös a házimunka, ezért nem egy nagy kuriózum, ha betegség esetén mindent ő csinál, és kicsit kényeztet. Fordított esetben ugyanezt teszem. Szerintem ez a természetes, legalábbis az kellene, hogy legyen.

Kedves kérdező: a lakást válás esetén el is lehet adni, gyermektartást is kapnál. A családi pótlékot ugyan nem említetted, de gondolom azt is kapod a fizud mellé. Sokan élnek ennyiből, és megélnek, új kapcsolatot sem nehéz találni. A te döntésed, hogy hogyan akarod leélni az életed.

2009. dec. 8. 08:56
 10/30 anonim ***** válasza:
77%

De bezzeg, ha némely férfi leesik a lábáról, csak egy kis orrfolyás, és máris vége a világnak XD

Belátja, hogy te, mint nő erősebb vagy nála! Hiába! :)

2009. dec. 8. 09:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!