Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek egy nőnek van...

Szerintetek egy nőnek van joga elvetetni egy babát a párja tudta nélkül?

Figyelt kérdés
Ma derült ki, hogy terhes vagyok. Fiatalok vagyunk, szeretnénk majd gyereket, de én még nem állok rá készen, és anyagilag sem tartunk ott. De valamiért egyszerűen nem akarok elmondani a barátomnak, nem akarom, hogy őt is bántsa ez a dolog, nem akarom hogy egyátalán tudjon róla. Nem tudom megmondani, hogy miért. Csak el akarom vetetni, mintha mi sem történt volna. Ezt megtehetem? Vagy mindenképpen tudnia kéne róla? Természetesen morális oldalról kérdezem, nem a jogi részére vagyok kíváncsi. Mit gondoltok?
2014. febr. 6. 22:19
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:
18%
Baromi nagy gratuláció tényleg, megint születik egy gyerek a semmibe és megint egy újabb család fog csimpaszkodni a szociális hálón, amit az adókból tartanak fent, ez tényleg kurv.a nagy öröm.
2014. febr. 23. 17:17
 62/65 anonim ***** válasza:
94%
Utolsó inkább anyukádnak kéne gratulálni, hogy ilyen s**gfejet hozott világra...
2014. febr. 23. 17:19
 63/65 anonim ***** válasza:
82%

#61 Gratulálok!!! Neked sikerült! Ez a hozzászólás az első, ami igazán feldühített!

Ennek a párnak a női tagja, csak félt attól, hogy nem lesz elég pénzük, és szerintem nem a megélhetésre gondolt, hanem arra, hogy mindent meg tud-e adni a kicsinek. Egyszerűen csak megijedt, mint minden felelősségtudó ember, akinek, váratlanul ekkorát fog változni az élete. Ha végigolvastad volna, akkor tudnád.

Amit te leírtál az igaz, főleg a rejtett erőforrásra, DE NEM a kérdezőre. A kérdező, és a párja, talán sokunknál, hasznosabb része lesz a társadalomnak. Afelől pedig kétségem sincs, hogy nálad intelligensebbre, fogják nevelni ezt a gyereket, és a következőket is. Akik majd végigolvassák a történetet, és utána mondanak véleményt.

Én viszont akkor is szívből örülök neki, hogy megbeszélték, és megtartják. Ez a kis bizonytalanság sokat erősít a kapcsolatukon, amit a baba csak fokozni fog. Elkövettek egy hibát, de ez nem jelenti azt, hogy a következmény, nem lehet egy kiegyensúlyozott, boldog család. Azért meg plusz elismerést érdemelnek, hogy tudják, hogy nagyon nehéz lesz, és ennek ellenére mégis belevágtak. És már látom a hölgyet, egy hófehér, hosszú csipkés ruhában, fátyollal. Ami alatt látszik a boldog mosoly. :-) A párjának meg csak azt üzenem, hogy mégiscsak "van még Legény a gáton". Kemény meló lesz, de megoldják.

#11,#59 36F

2014. febr. 23. 23:27
 64/65 sterling.archer ***** válasza:
Akkor vetesd el, de soha ne emlitsd neki.
2021. aug. 7. 20:43
 65/65 anonim ***** válasza:

7 éves történet, de ne zavarjon utolsó. :)

Kérdező, mi lett végül veletek? Azóta is boldog család vagytok, ugye nem bántad meg, hogy megtartottad?

2021. szept. 17. 00:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!