Neked mi az élet értelme? Mi a célod? Mi hajt? Miért kelsz fel nap, mint nap? Miért élsz?
Köszönöm szépen a további válaszokat.
Ma már egy fokkal jobban voltam, igaz még kicsit a tegnap történtek befolyása alatt, mert tegnap olyat mondtam, amit nem kellett volna, ennek iszom levét. Beszélgettünk a férjemmel és elmondtam neki is, hogy valami nem kóser most nálam, hogy nem találom a helyem, hogy jobb lenne talán a Dunának menni, és szegény ezt teljesen magára vette, nagyon megbántottam, pedig nem érdemli... 13 éve mellettem van jóban-rosszban, ahogy az anyakönyvvezető előtt kimondtuk.
Nehéz időszakom van, hajtom a pénzt, hajtok mindenért, rohanok minden nap és egyszer csak elrohan mellettem az élet, s majd azt veszem észre, hogy a halálos ágyamon fekszem és visszanézek... csak rohanást fogok látni, semmi mást. Lehetnék kicsit lazább, kicsit lesz.rom, de nem tudok, feszült vagyok reggeltől estig. Nő létemre a vigaszt mostanában egy sör vagy bor okozza, amit nap végén megiszom, s félek alkoholista leszek, mert olykor napközben is eszembe jut, hogy majd este lesz egy pohár borom és csak mi ketten leszünk minden más gondolat nélkül. Félek. Nem akarom ezt. A szüleim alkoholisták voltak, bele is haltak mindketten igen fiatalon, én nem akarom ezt, de gyenge sz.r vagyok, nem látok előre, nem tudom merre menjek. Remélem ez csak pillanatnyi állapot, mert nem kívánok ilyen anyát a fiamnak, sem ilyen feleséget a férjemnek, szükségük van rám és ezért kellene tennem, nem itt sajnáltatnom magam.
Lassan tavasz, kinyílok én is a virágokkal remélem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!