Szerintetek van-e értelme újra összekötni annak a két embernek az életét, akik már 30 éve elváltak, az élet ide-oda dobálta Őket, majd külön-külön újra kialakították egzisztenciájukat, de nem boldogok a jelenlegi helyzetükben?
Ne törödj azzal ki mit tenne!
Dönts úgy ahogy szerinted a legjobb
Ennyi idö útán szerintem már mindketten tudják, hogy mit is akarnak, mi számit nekik fontosnak - és éppen ezért egy új kezdést sem vesznek félvállról. Ha ennyire erös vonzódás van köztük, akkor ne habozzanak, ezt az esélyt ne hagyják ki.
Viszont ne adja fel egyik sem a felépitett egzisztenciáját, mert ha nem is túl valószinü, de lehet, hogy mégse lesz tartós a kapcsolat, akkor ne legyen senki sem kiszolgáltatott helyzetben. (Adott esetben összeköltözni lehet úgy is, hogy a másik fél is megtartja a saját lakását)
Éppen 60 felé már nincs olyan sok idejük az életben, hogy egy ilyen gyönyörü lehetöséget elszalasszanak.
Sok boldogságot kivánok!
Mi is 7 év után jöttünk ujra össze..:)
Sokkal jobb ez a kapcsolat,mint az előző volt.
Sokat változtunk mi is(pedig csak 7 év:)).
Mindkettőnknek volt jó és rossz kapcsolata ez idő alatt,és megtanultuk tolerálni egymás hibáit.De ami a legfontosabb,becsüljük egymást!!!:)Mert tudjuk mit veszíthetünk:)
Én megpróbáltam. Sajnos csak egy-két hónapig müködött, aztán rájöttem, hiába volt ő a lángoló nagy szerelem, teljesen más emberek vagyunk. Eltelt 30 év, mások lettek a szokásaink, a barátaink.
Ez azért nem jelenti azt, hogy nálatok nem menne a dolog.
Azt hozzáteszem, hogy örök életemben bántam volna, ha akkor nem próbálom meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!