Neked mi az élet értelme? Mi a célod? Mi hajt? Miért kelsz fel nap, mint nap? Miért élsz?
A hobbi testépítésben találtam meg a számításaim, előtte átlagosnak tartottam magam és azt akartam hogy megbámuljanak, vagy éppen dicsérjenek, kemény 2 év után már közeledtem a áhított testhez. Mellette szeretem az erős izmos motorokat is, tehát ezekért dolgozom és kelek fel. Amikor néha meginog a hangulatom akkor magamra nézek és egy boldog arcot látok a tükörben.
21/F
Kapcsolat van, évek óta, sőt gyerek is. Tudom ennek kellene az 1. számúnak lennie, hogy tisztességben felnevelni a fiamat.... de ez egy akkora fogalom.... ezt majd visszanézve tudom meg, hogy sikerült-e.
Karrier... nincs, itt nem is lehet, kockázatot nem merek vállalni, inkább állok a langyos vízben..
Testépítés... valami sport jutott eszembe nekem is, anno régen kézilabdáztam, ma már "idős " vagyok hozzá, mégis kellene valami érzem...
(Félre ne értsetek, nem akarom magam sajnáltatni, csak megrogytam picit és keresem a kapaszkodót, gondoltam a pozitív hozzászólásokból sikerül erőt merítenem.)
Weöres Sándor nevű felhasználó válasza:
Akit megtalálnak
Én keresem a célomat:
célom engem majd megtalál.
Én keresem a hitemet:
a hitem is majd megtalál.
Én keresem a szívemet:
a szívem is majd megtalál.
Keresem azt, aki enyém:
ő is keres majd. Megtalál.
Én önmagamat keresem:
egyetlen lesz, ki nem talál.
Én keresem az életem:
életem egyetlen halál.
Én keresem halálomat
és életem majd megtalál.
Olykor pont a család az, ami kiidegel... ha szabad, ha nem leírom... dackorszakát éli a fiam, olykor a férjem is és nehéz mindenhol helyt állni, türelmesnek maradni, nekem is kell valami, ahol levezethetem a feszkót....
Elásni, mint egy kutyát... jó gondolat, bár nem várnék még 50 évet.
Nekem a célom egyszerűen a boldogság. Mindegy, hogy mi módon.
Nem akarok milliomos lenni, nem feltétlen kell nekem a világ legjobb munkája. Csak legyek boldog a mindennapokban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!