Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Neked mi az élet értelme? Mi...

Neked mi az élet értelme? Mi a célod? Mi hajt? Miért kelsz fel nap, mint nap? Miért élsz?

Figyelt kérdés
Én most elveszítettem... nem tudom merre megyek. Monoton minden nap és nem tudom mi az értelme?! Szeretném megtalálni...
2014. febr. 3. 19:53
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

Most?

Magam sem tudom...elég rossz passzban vagyok, aminek az egyik oka ez...

Annak élek, ogy hazajön a férjem este..

Elvesztetem a munkám, senki nem ér rá, magambafordutam, életképtelenné váltam..

A cisszautasítást a kudarcot rosszul viseltem, így eljutottamarra 1 év után a pontra hogy el sem küldöm az önéletrajzom, mert röbb visszautasítást nem tudnék elviselni.

Tehát alig várom a férjemet, aztán elkezd ba...ogatni, nem erti meg, hogy összeszakadtam, ahelyett hogy támogatna, még ő is támad..

Tudom, hogy bennem a hiba...de most ő is rúg rajtam egyet... Egészen haszontalannak érzem magam...a régi céljaim már nem érdekelnek, mert nem érzem úgy, hogy elérhetőek, és azt sem tudom akarom-e

Tehát már sokszor azt sem várom, hgy a férjem hazajöjjön..

Beszakadok a net elé...aztán a gyakorin általában legalább hasznosna érzem magam, így függővé váltam..ez sem jobb..

Azt hiszem ezt az egészet mist először "mondtam ki" ki magamnak is..

Azt hiszem megveszem a sírásó szettet, aztán elásom magam..:(:(:(:(

27 vagyok, nem mintha fontos lenne

2014. febr. 3. 20:14
 12/31 A kérdező kommentje:

Ezaz... de hogyan? Én is csupán boldog szeretnék lenni, de úgy érzem mindennel elégedetlen vagyok... nem jó semmi, és nem értem miért...

Kell valami, amitől boldog lehetek, de vajon mi az? Új környezet? Új munka? Hobby? tanulás? Vajon mi?

2014. febr. 3. 20:15
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

2-3napra el kéne menned egy nyugodt szép helyre. EGYEDÜL!

Próbáld megoldani. Pár óra múlva egész máshogy kezdesz gondolkodni, figyelni, szemlélődni... Ne vigyél semmi technikát, mobilt is ki lehet kapcsolni, tv/rádió/net sem kell. Vigyél viszont tollat, ceruzát, papírt, festéket..

Működik. Tapasztalatból tudom.

2014. febr. 3. 20:15
 14/31 A kérdező kommentje:
Valami ilyet érzek 11-es... csak nekem van munkám. Igaz nem bejelentett, de valamennyire hasznosnak érezhetném magam, mégsem érzem annak. Mégsem érzem, hogy ez a célom, ez az életem. Nem kérek több csalódást, nem akarok több féjdalmat, csak nyugodtan, tisztességesen élni, nevelni a fiam s békességben lenni, Én is mégcsak 30 leszek, szóval nemegy vénlány vagyok.... most valami mégis megszakadt bennem...
2014. febr. 3. 20:18
 15/31 anonim ***** válasza:

A hobbim, amiből egy éven belül úgy néz ki sikerült beindítanom a vállalkozásomat...

Az új munkám, amiért nagyon sokáig tanultam... és még az elején vagyok, de boldoggá tesz, hogy eddig eljutottam...

A párom...a családom...az, hogy pár éven belül végleg megállapodhatunk...(építkezés)... aztán jöhetnek a gyerekek (ez mondjuk a távolabbi jövőben)

Annyi minden van most...

2014. febr. 3. 20:20
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincs semmilyen célom, mégis jól érzem magam. Az a baj, hogy görcsösen a boldogságot keresed. A boldogság csak pillanatnyi állapot, nem állandó. Az embernek egy nap alatt többször is változik a hangulata, nincs olyan, hogy valaki folyton boldog. Az a lényeg, hogy nem kell komolyan venni a dolgokat, hiába várja el bárki, ha valami nem jön össze, akkor ez van, kit érdekel.. viszont túl optimistának sem szabad lenni, mert akkor csak pofára esel. Nekem nincs konkrét okom, ami miatt felkelek reggel, egyszerűen csak vagyok, a negatív dolgokat próbálom teljesen kizárni az életemből, nem foglalkozom velük, a pozitívakat pedig sosem hagyom figyelmen kívül. Igaz, sokak szerint ez sem megoldás, nekem viszont sokkal jobb és nyugodtabb az életem, amióta így fogom fel a dolgokat.
2014. febr. 3. 20:27
 17/31 anonim ***** válasza:
6%
Menj el egy istentiszteletre vasárnap, ott majd kiderül mit kell tenned!
2014. febr. 3. 20:28
 18/31 A kérdező kommentje:

Igazából sosem ragaszkodtam a boldogsághoz görcsösen, csak ma felmerült bennem a kérdés, hogy mi a szöszért élünk, élek..

Reggel rohanok a gyerekkel oviba, aztán 8-ra melóba, ami nem jelent be, nem megbízható, de jobb, mint a semmi. Ott végzek délután, napközben sok sz.rt le kell nyelnem, mert ha visszaszólok ez a meló sem lesz. Munka után rohanok a gyerekért az oviba, aki olykor hisztirohamot kap hol ezért, hol azért, ma azért, mert ő még játszani akart volna bent. Itthon gyors vacsigyártás, fürdetés,mese, de hol ez nem tetszik, hol az, mindig van miért nyafogni... fürdés után esetleg házasélet a férjjel, ha nincs kedvem bűntudat, néha szóvá is teszi... és akkor hol avgyok én? reggel újra kezdődik minden. Erőm nincs, hogy délután külön foglalkozásra vigyem a fiam, pedig okos, nem kéne veszni hagyni, olykor már csak arra vágyom, sőt egyre többször, hogy csend legyen és kinyúljak az ágyon akár fél 7-kor, de nem tehetem, mert a család. Ha meg akad egy szabadnapm és nem teszek semmit, mert megtehetem, mert áldott jó ember a férjem és nem érdekli, ha pihenek mosogatás helyett, akkor bűntudat van. Nincs kedvem semmihez és senkihez, önző módon csak tespednék pár napig, de hát azt nem lehet...

2014. febr. 3. 20:34
 19/31 A kérdező kommentje:
Istentisztelet az utolsó, amit választanék, de azért köszönöm...
2014. febr. 3. 20:34
 20/31 anonim ***** válasza:
én alapjáraton egy elég labilis személyiség vagyok, nagyon durván el tud rajtam hatalmasodni a depresszió. ilyenkor többnyire az segít kilábalni, hogy mégis mit tűztem ki célul az életemben és ehhez képest hol állok. mindig találok valamit, amiért a többi rossz ellenére is érdemes küzdeni. be akarom fejezni az egyetemet, külföldön folytatni a mestert, családot szeretnék a barátommal, jó lenne a zenéléssel is menni valamerre. nagyon sok dolog van, ami miatt érdemes felkelni, csak amikor az ember oda jut, ezeket nem látja.
2014. febr. 3. 20:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!