Neked mi az élet értelme? Mi a célod? Mi hajt? Miért kelsz fel nap, mint nap? Miért élsz?
Most?
Magam sem tudom...elég rossz passzban vagyok, aminek az egyik oka ez...
Annak élek, ogy hazajön a férjem este..
Elvesztetem a munkám, senki nem ér rá, magambafordutam, életképtelenné váltam..
A cisszautasítást a kudarcot rosszul viseltem, így eljutottamarra 1 év után a pontra hogy el sem küldöm az önéletrajzom, mert röbb visszautasítást nem tudnék elviselni.
Tehát alig várom a férjemet, aztán elkezd ba...ogatni, nem erti meg, hogy összeszakadtam, ahelyett hogy támogatna, még ő is támad..
Tudom, hogy bennem a hiba...de most ő is rúg rajtam egyet... Egészen haszontalannak érzem magam...a régi céljaim már nem érdekelnek, mert nem érzem úgy, hogy elérhetőek, és azt sem tudom akarom-e
Tehát már sokszor azt sem várom, hgy a férjem hazajöjjön..
Beszakadok a net elé...aztán a gyakorin általában legalább hasznosna érzem magam, így függővé váltam..ez sem jobb..
Azt hiszem ezt az egészet mist először "mondtam ki" ki magamnak is..
Azt hiszem megveszem a sírásó szettet, aztán elásom magam..:(:(:(:(
27 vagyok, nem mintha fontos lenne
Ezaz... de hogyan? Én is csupán boldog szeretnék lenni, de úgy érzem mindennel elégedetlen vagyok... nem jó semmi, és nem értem miért...
Kell valami, amitől boldog lehetek, de vajon mi az? Új környezet? Új munka? Hobby? tanulás? Vajon mi?
2-3napra el kéne menned egy nyugodt szép helyre. EGYEDÜL!
Próbáld megoldani. Pár óra múlva egész máshogy kezdesz gondolkodni, figyelni, szemlélődni... Ne vigyél semmi technikát, mobilt is ki lehet kapcsolni, tv/rádió/net sem kell. Vigyél viszont tollat, ceruzát, papírt, festéket..
Működik. Tapasztalatból tudom.
A hobbim, amiből egy éven belül úgy néz ki sikerült beindítanom a vállalkozásomat...
Az új munkám, amiért nagyon sokáig tanultam... és még az elején vagyok, de boldoggá tesz, hogy eddig eljutottam...
A párom...a családom...az, hogy pár éven belül végleg megállapodhatunk...(építkezés)... aztán jöhetnek a gyerekek (ez mondjuk a távolabbi jövőben)
Annyi minden van most...
Igazából sosem ragaszkodtam a boldogsághoz görcsösen, csak ma felmerült bennem a kérdés, hogy mi a szöszért élünk, élek..
Reggel rohanok a gyerekkel oviba, aztán 8-ra melóba, ami nem jelent be, nem megbízható, de jobb, mint a semmi. Ott végzek délután, napközben sok sz.rt le kell nyelnem, mert ha visszaszólok ez a meló sem lesz. Munka után rohanok a gyerekért az oviba, aki olykor hisztirohamot kap hol ezért, hol azért, ma azért, mert ő még játszani akart volna bent. Itthon gyors vacsigyártás, fürdetés,mese, de hol ez nem tetszik, hol az, mindig van miért nyafogni... fürdés után esetleg házasélet a férjjel, ha nincs kedvem bűntudat, néha szóvá is teszi... és akkor hol avgyok én? reggel újra kezdődik minden. Erőm nincs, hogy délután külön foglalkozásra vigyem a fiam, pedig okos, nem kéne veszni hagyni, olykor már csak arra vágyom, sőt egyre többször, hogy csend legyen és kinyúljak az ágyon akár fél 7-kor, de nem tehetem, mert a család. Ha meg akad egy szabadnapm és nem teszek semmit, mert megtehetem, mert áldott jó ember a férjem és nem érdekli, ha pihenek mosogatás helyett, akkor bűntudat van. Nincs kedvem semmihez és senkihez, önző módon csak tespednék pár napig, de hát azt nem lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!