Szerintetek van értelme az életnek?
A legrosszabb amit tehetsz, hogy sopánkodsz és a sorsra "kened" hogy szar az életed. Vannak hullámvölgyek. Én már megjártam a poklot is, 19 évesen több minden borzalmon átmentem, mint más 50 éves akit ismerek. Most 20 éves vagyok. Született egy kisfiam és úgy érzem minden a helyére került. Problémáim még mindig vannak, de úgy érzem már van miért élnem, küzdenem.
Hidd el te is túl leszel ezen és lesz olyan az életedben amire azt mondod, igen ezért érdemes élni! :)
Ezért nem kell keményen küzdeni csak okosan élni az életet és a pattanókra lecsapni ha jön egy jó lehetőség..
hogy mondja neked egy nagyon jó pl-t,van egy ismerősöm éveken keresztül küzdött a piával és a droggal pont azért mert sehol nem tudott érvényesülni és elege lett..hiába próbálkozott mindenhol falakba ütközött..egyszer csak betoppant egy lány az életében aki jó kapcsolatot ápolt a svájci rokonaival...egyszer csak jött egy hívás hogy a srácot és a barátnőjét felvették egy munkahelyre ahol együtt dolgozhatnak és még a szállást is állják neki..havi majdnem 1 millió forintot keres,3 éve dolgozik ott és mondhatom azt hogy már milliomos...és olyan élete van amiről még álmodni sem mert..ez csak egy pl volt ami igaz..de a szerencse bármikor beköszönthet az ajtón és általában mindig akkor amikor nem számítasz rá,ha görcsösen próbálkozol akkor soha nem fog össze jönni,legyél nyitott és élvezd az életet a lehetőségekhez képest az apró dolgokban is lásd meg a szépet és a jót és előbb utóbb akkor megtalál a szerencse amikor nem is számítasz rá!sok sikert és fel a fejjel mert mindenkinek megjön a szerencse elöbb vagy utóbb!
Az enyémnek van.
A céljaiddal az lehet a probléma, hogy vagy irreálisak a célok, vagy rosszul akarod elérni őket. Gondold át, és vagy tűzz ki új célokat, vagy próbálj meg más úton eljutni a régi célig.
"A legrosszabb amit tehetsz, hogy sopánkodsz és a sorsra "kened" hogy szar az életed."
Ez lemaradt.Néha rámjön az önsajnálat.Most inkább csak arra vágyok,hogy beszélgessenek velem.Ez az igazság:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!