Anyukák, titeket is ugratnak, "piszkálnak" a barátok ha elmentek otthonról szórakozni?
Már 1,5 éves múlt a lányunk, de még mindig mondogatják hogy "na, szegény férjed megint a bébiszitter" vagy hasonlók. Havi 2-3 alkalomról van szó, nem minden este megyek el itthonról.
Ez szerintetek normális? Engem nagyon zavar.
52-es ha meg akarom csalni a ferjmet, azt szoknya nelkül tundrabugyiban meg kitaposott cipöben is megtehetem.
Gondolom a pärodat igy öltözteted...
52-es egy beteg idióta, akinek valószínűleg se anyja, se apja, se kutyája, se macskája, így itt éli ki magát, és az életről gyártott elméleteit próbálja ráerőltetni másra, mivel neki nincs élete, így nem tudja elképzelni sem, milyen lehet egy párkapcsolat, egy házasság, a szülőség, a barátság, a bizalom.
Kérdező: szerintem jól teszed, hogy eljársz, én is el szoktam. A barátaidat próbáld meg leállítani néhány ütős beszólással, amire nem tudnak majd mit reagálni, és így szép lassan leállnak a beszólásokkal. Ha pedig nem, akkor érdemes lesz új barátok után nézni. Energiavámpírokat ne gyűjts.
Ja, és 52: 14 éves korom óta tangát hordok, ha van pasim, ha nincs, ha itthon vagyok, ha elmegyek, mindig. Nincs másmilyen alsóneműm. Mégse fekszek össze fűvel-fával, nem csaltam még meg egy páromat sem, a férjemet sem, sőt, a tanga nem egyenesen arányos a miniszoknyával, mert azt meg nem hordok, csak farmert. Puszi!
De amúgy megfigyeltétek, hogy 1-2 elmondott információ alapján, ő már a tangátok színét is megtudja mondani? :D
Honnan indulsz ki kedves? Magadból? Mert ha téged nekieresztenek a világnak és te rögtön megcsalnád a párod, attól még a többi embert nem ismered.
Amúgy kérdező:
Jól csinálod, egyenes úton haladsz egy sikeres kapcsolat felé. Ezeket a "barátokat" pedig vagy tedd helyre egy életre, vagy inkább hanyagold.
52-eskének üzenem, hogy a legtöbb lány, nő tangát vagy franciabugyit visel...ha tetszik, ha nem.
A másik pedig: attól, hogy egy nőnek gyereke születik, már le kell mondania a barátairól, a kikapcsolódásról? Az ilyenekből lesznek az állandóan otthon ülő, depressziós, elhízott anyák...
Nővérem is eljár a barátaival mozizni, kávézni, kikapcsolódni, és vannak közöttük férfiak is. És addig a férje vigyáz a kislányukra. Húúú, de nagy szentségtörés!!!
És igenis, időnként kellenek a különprogramok, az apukáknak is, amikor a barátokkal sörözni mennek.
Attól, hogy valaki szülővé válik, még nem kell begyöpösödni úgy, mint neked drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!