Anyukák, titeket is ugratnak, "piszkálnak" a barátok ha elmentek otthonról szórakozni?
Figyelt kérdés
Már 1,5 éves múlt a lányunk, de még mindig mondogatják hogy "na, szegény férjed megint a bébiszitter" vagy hasonlók. Havi 2-3 alkalomról van szó, nem minden este megyek el itthonról.
Ez szerintetek normális? Engem nagyon zavar.
2014. febr. 2. 14:10
41/55 anonim válasza:
az a baj 52÷os hogy te elképzeltél egy képet egy ringyó feleségről aki mindennap otthagyja az apjára a gyereket hogy reggelig bulizhasson/hapsizhasson..!
ébresztő!! nem erről van szó!
vagy: mindenki a saját életéből indul ki...??
42/55 anonim válasza:
Háhá, engem kifejezetten szórakoztat az 52%-os, gondolom, neki aztán nincs családja , akivel törlthetné a becses idejét, így vasárnap délután. :)
43/55 anonim válasza:
A hátammal nincs baj. De ne pontozzatok le, mert akkor többet nem írok bölcsességeket nektek. A csajszi ha elmegy otthonról mindig tangát vesz fel. Vajon a barátnői kedvéért?
44/55 anonim válasza:
Áh, szóval csalnak. :) Nem csoda. :(
45/55 anonim válasza:
Szerintem irigy, mert ő "rövid pórázon" van tartva..
Kedves 52-es ha a férjemnek nem fáj, hogy discózom nélküle, akkor neked főleg ne fájjon már.. és képzeld hasonlóan öltözöm olyankor ahogy leírtad, de a k.rv. nem a ruhájától az..
46/55 anonim válasza:
Jaj, csak hülyéskedve trollkodik az 52%-os, ő sem gondolja komolyan!
47/55 anonim válasza:
Miért szajha az, akinek van élete a családján kívül is?
48/55 anonim válasza:
De értsd már meg! Attól még, hogy elmegyek hetente egyszer egy barátnőmmel kávézni, vagy egy haverommal vásárolni vagy a baráti társasággal koncertre, attól még nem fogok lefeküdni senkivel!
49/55 A kérdező kommentje:
Kezdem én is azt hinni, hogy direkt csinálod. Ennyire értetlen ember nem létezik.
2014. febr. 2. 16:12
50/55 anonim válasza:
Szerintem is direkt csinálja... Töltök elég időt a férjemmel és a gyerekemmel. De egy kis szabadidő mindenkinek kell. :) Amit külön tölt. És nem, valahogy nem fogok töményt inni egy bevásárlóközpont közepén a barátaimmal. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!