Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert piszkalnak folyton?

Miert piszkalnak folyton?

Figyelt kérdés

A csaladom mindig piszkal azert,ahogy kinezek.

Mindig az alakommal csufolnak.

Mindig azt mondjak,hogy milyen kover vagyok,hogy meg hiztam.Az igaz,hogy regebben vekonyabb voltam,de akkor is mit kell piszkalni ezzel?!Am mindeki azt mondja,hogy jol nezek ki,nem vagyok kover igy vagyok szep,szexi.A pasik is meg neznek,a baratomnak is tetszem igy,de amiota ők piszkalnak(anyukam,mamam,nenikem,unoka ocsem aki 10 eves)utalok oltozkodni,legszivessebben kisem tennem a labam,mert mostmar tenyleg ugy erzem,hogy egy tehen vagyok.Tegnap is a 10 eves unoka ocsem azt mondta,hogy olyan kover vagyok,mint egy gomboc:( Nagyon kiakasztanak.

Ha nem az alakommal piszkalnak akkor a hajammal,hogy milyen szine ,nem jo.Az oltozkodesemmel.Stb..

2013. jan. 2. 14:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Talán ők maguk nem elégedettek magukkal vagy tényleg elhanyagoltad magad és megpróbálnak (bunkó módon)rámutatni, hogy igazán összeszedhetnéd magad.
2013. jan. 2. 14:19
 2/7 anonim válasza:
69%
De az is lehet h csak irigykednek rad
2013. jan. 2. 14:21
 3/7 anonim ***** válasza:
58%

Igen, én is arra gyanakszom, amit 1. írt, hogy magukkal nincsenek megelékedve.

Vagy benne van a pakliban, hogy unatkoznak és ezért téged cseszegetnek, mert felhúzod magad rajta. A kisfiú meg nincs reljesen tisztában azzal, hogy mit tesz, ő ezt látja a felnőttektől, szerinte ez a helyes viselkedés.

2013. jan. 2. 14:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Egyébként szabad megtudni, hogy milyen magas vagy és hány kg?
2013. jan. 2. 14:33
 5/7 anonim ***** válasza:

Csípi a szemüket, hogy jól érzed magad a bőrödben. És nehogy már jól érezd magad, mikor nekik problémáik vannak, be vannak savanyodva... :)

Ne foglalkozz velük. Ha látják, hogy lepereg rólad amit mondanak és lesz@rod a véleményüket, abba fogják hagyni.

Egyél valamit jóízűen és ha beszólnak, mondd azt mosolyogva, hogy "én legalább boldog vagyok :)"

2013. jan. 2. 16:21
 6/7 anonim ***** válasza:

Azért induljunk ki abból, hogy jót akarnak neked, ezért nem kell bunkóskodni velük. Azt írod, hogy mostanában piszkálnak, tehát csak amióta elhíztál. Nyilván a szüleid és a testvéred egy egészséges, karcsú lánynak szeretnének látni téged, nem pedig egy elhízott kisbálnának, aki tizenéves létére szuszog, ha két emeletnyit lépcsőzik...

Azért piszkálnak, hogy tegyél valamit a túlsúly ellen, ugyanis ez egy folyamat. Ha nem változtatsz az életmódodon, akkor apránként egyre többet fogsz hízni, lehet, hogy most még jól áll a túlsúly (bár a löttyedt hátsó, vastag derék, toka, csüngő has senkinek nem áll jól) de 30 éves korodra taszító, 100 kilós némber leszel. Ettől akarnak megóvni, meg a magas vérnyomástól, cukorbetegségtől stb. Ugyanis ők szeretnek téged és törődnek a jövőddel.

2013. jan. 2. 17:17
 7/7 anonim ***** válasza:

6., a kérdező írta, hogy nem csak az alakja miatt piszkálják, hanem ha nem azért, akkor a ruhája, haja miatt.

Azért nem kell megkövezni senkit, mert felcsúszott rá pál kiló (főleg így ünnepek után)

A leírás alapján nem úgy hangzik a helyzet, hogy segíteni akarnak neki, sokkal inkább azért húzzák, hogy nevessenek egy jót. Csak azt nem veszik észre, hogy ezzel mit csinálnak szegény lánnyal. Szétrombolják az önbizalmát.

Amúgy nem túlsúlyos vagy kövér, írta is.

Kérdező, tudom, hogy kb. milyen alakú lehetsz. Én is így vagyok most: 5 kiló felesleg van rajtam, ami kevésnek tűnhet, de mivel én is vékonyabb voltam, meglátszik simán. Engem ezzel nem csesztetnek itthon. Néha apum beszól, hogy ezzel a frizurával úgy nézek ki, mint egy malac, azzal meg mint egy puli, amaz meg hogy néz ki, le van nyalva, másikkal meg nagy a fejem stb. Nem veszem fel, mert tisztában vagyok azzal, hogy híztam, de amit ő mondd, az viszont túlzás. Tudom, hogy csak csesztetni akar. Főleg mert múltkor az utcán hátúlról látott és hirtelen azt hitte, hogy egy másik helyi lány, aki viszont tök normális alakú.

Ha beszólnak és megsértődsz, csakazértis csinálni fogják. Kell nekik a szórakozás.

2013. jan. 2. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!