Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Szerinted melyik a rosszabb,...

Szerinted melyik a rosszabb, ha átnéznek rajtad, vagy ha folyton piszkálnak?

Figyelt kérdés
Lehet ez féltékenységből, irigységből?
2012. jan. 14. 18:29
 1/5 anonim ***** válasza:
57%

Az a rosszabb ha piszkálnak. Olyankor minden csúfnevet rád aggatnak, csúfolnak, piszkálnak, szórakoznak a cuccaiddal (ha suliba vagy esetleg), kiközösítenek. Ha csak átnéznek rajtad, akkor nem csúfolnak, nem piszkálnak, békén hagynak, mondhatni lesz*rnak, de ha történik valami akkor tudsz róla, nyugtod van.

Am mindenki azt mondja hogy irigységből, féltékenységből van ez, de engem se irigyeltek soha a suliban, mikor beszóltak meg csúfoltak meg kiközösítettek...ennek köszönhetően tök zárkózott vagyok, és nem tudok megbízni más emberekben. (Y) -.-"

2012. jan. 14. 18:35
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is az a rosszabb, ha piszkálnak. Ha átnéznek rajtad, nagyon rossz, de legalább viszonylag nyugtod van.
2012. jan. 14. 18:48
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
szerintem meg az rosszabb ha átnéznek rajtad.. akkor nem is vagy.. ha pedig piszkálnak akkor érzelmeket váltasz ki másokból, foglalkoznak veled.
2012. jan. 15. 00:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha piszkálnak.
2012. jan. 15. 09:54
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha piszkálnak az rosszabb.én jól elvagyok egyedül is,szóval nem szokott zavarni,ha valakinek nem vagyok szimpi,és emiatt levegőnek néz,nagy veszteség nem ér.persze azért szeretek tiszta vizet önteni a pohárba,mert lehet,hogy én csináltam olyat,ami rosszul esett neki,és akkor inkább bocsánatot kérek,vagy helyrehozom a dolgot.De ha kiderül,hogy csak ilyen típus az illető,vagy nem tetszik neki a pofám,akkor magasról sz..rom le én is őt.nem kell mindenkivel bratyizni.

30/F

2012. jan. 15. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!