Szerinted melyik a rosszabb, ha átnéznek rajtad, vagy ha folyton piszkálnak?
Az a rosszabb ha piszkálnak. Olyankor minden csúfnevet rád aggatnak, csúfolnak, piszkálnak, szórakoznak a cuccaiddal (ha suliba vagy esetleg), kiközösítenek. Ha csak átnéznek rajtad, akkor nem csúfolnak, nem piszkálnak, békén hagynak, mondhatni lesz*rnak, de ha történik valami akkor tudsz róla, nyugtod van.
Am mindenki azt mondja hogy irigységből, féltékenységből van ez, de engem se irigyeltek soha a suliban, mikor beszóltak meg csúfoltak meg kiközösítettek...ennek köszönhetően tök zárkózott vagyok, és nem tudok megbízni más emberekben. (Y) -.-"
Ha piszkálnak az rosszabb.én jól elvagyok egyedül is,szóval nem szokott zavarni,ha valakinek nem vagyok szimpi,és emiatt levegőnek néz,nagy veszteség nem ér.persze azért szeretek tiszta vizet önteni a pohárba,mert lehet,hogy én csináltam olyat,ami rosszul esett neki,és akkor inkább bocsánatot kérek,vagy helyrehozom a dolgot.De ha kiderül,hogy csak ilyen típus az illető,vagy nem tetszik neki a pofám,akkor magasról sz..rom le én is őt.nem kell mindenkivel bratyizni.
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!