Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért piszkálnak folyton...

Miért piszkálnak folyton menésemmel? Hogyan lehetne változtatni?

Figyelt kérdés

Az igazság elég hülyén megyek ezáltal, meg vagyok bélyegezve

hogy én magam is hülye vagyok.

Próbálok rajta változtatni, de egyenlőre nem találom a meg-

oldást.

Teher ez számomra mert állandóan amikor bekerülök egy közösségbe akkor folyton ezzel piszkálnak.

Szerintetek mit kéne csinálnom javuljon?

Van valami speciális szak ág ami kifejezetten az ilyen esetekkel foglalkozik?

2010. nov. 14. 05:22
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia! Nalam is ez volt (jo, nem szekaltak meg annyira nem feltuno, de eleg sokan megkerdeztek, hogy miert santitok). Sajnos nem nagyon tudsz rajta segiteni. En probalok ra figyelni, hogy hogy lepek, de ezen mar nem hiszem, hogy szaksegitseg nelkul lehetne valtoztatni. Gyogytornasz tudna segiteni.

Ne haragudj, de megkerdezhetem, hogy tulsulyos vagy egyebkent?

2010. nov. 14. 05:34
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem vagyok az
2010. nov. 14. 12:35
 3/5 anonim ***** válasza:

Én gyógytornászt keresnék fel ezzel. Nem azért, hogy mit szólnak hozzá az emberek, de egy sor későbbi problémád adódhat a helytelen járásból, hiszen a gerinced valószínűleg nem megfelelő terhelésnek van kitéve. Továbbá az okát is érdemes volna felderíteni, hogy mitől alakult ilyenné. Ha segíteni nem is tudnak, de legalább tudnád, mire számíts.

Aki pedig emiatt beszól, az egy infantilis tapló. Gondolj arra, hogy a járás az egy dolog, de a taplósággal már nehezebb mit kezdeni.:)

2010. nov. 14. 13:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Elso vagyok: nem lehet, hogy ludtalpad van? En szerintem amiatt jarok furcsan. Odafigyelsz arra, hogy amikor mesz, "kifele lepj"? Mert nekem miota erre figyelek, nem szoltak. Meg lehet szokni, de idobe telik, oda kell ra nagyon figyelni.
2010. nov. 14. 18:46
 5/5 anonim válasza:
Elöször a sarkad érkezzen a talajra és úgy görgesd a lépted. Hajlítsd a lábad.
2011. ápr. 20. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!