Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukák, titeket is ugratnak,...

Anyukák, titeket is ugratnak, "piszkálnak" a barátok ha elmentek otthonról szórakozni?

Figyelt kérdés

Már 1,5 éves múlt a lányunk, de még mindig mondogatják hogy "na, szegény férjed megint a bébiszitter" vagy hasonlók. Havi 2-3 alkalomról van szó, nem minden este megyek el itthonról.

Ez szerintetek normális? Engem nagyon zavar.

2014. febr. 2. 14:10
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
91%

Egy jól működő kapcsolatban nem pasizni/csajozni járnak el a felek, hanem kikapcsolódni (beszélgetni, edzeni stb.) Ha te kételkedsz a párodban akkor szar a kapcsolatod, akkor nem rövid pórázra kéne venni, hanem kilépni a házasságból.

Az, hogy két ember az együttélés mellett dönt - legyen az házasság vagy élettársi viszony - még nem jelenti azt, hogy mindig mindent pont ugyanúgy gondolnak, és ugyan az jelenti számukra a kikapcsolódást.

Lehet számodra ez nagyon furcsa lesz, én pl. minden este a párom nélkül kimegyek másfél két órára a kutyákkal, ő meg pl. nélkülem elbíbelődik órákig a halaival. Engem nem köt le az ő hobbija, őt meg az enyém. Ez most válóok kellene, hogy legyen?

2014. febr. 2. 15:08
 32/55 anonim ***** válasza:
1%
De te a korcsaiddal vagy, őt meg discóban tapogatják, fogdossák. A kettő nem ugyanaz.
2014. febr. 2. 15:10
 33/55 A kérdező kommentje:
Milyen disco meg tapogatás? Te hány éves vagy, 16?
2014. febr. 2. 15:13
 34/55 anonim ***** válasza:
98%

A korcs megnyilvánulásodhoz inkább nem fűzök kommentet, ez (is)téged minősít.

A kérdező nem discót mondott, hanem beszélgetést a barátnőkkel, korizást stb.

Amúgy ha discóba menne se jelentené, hogy fűvel-fával csalná a férjét.

2014. febr. 2. 15:14
 35/55 anonim ***** válasza:
0%
Fűvel-fával, csak téged néz bokornak.
2014. febr. 2. 15:15
 36/55 anonim ***** válasza:
100%
az a baj hogy itt akik leszólják a kérdezőt egyből azt hiszik hajnalban jár haza részegen és 2 napig józanodik..
2014. febr. 2. 15:16
 37/55 A kérdező kommentje:
Igen, utolsó, nekem is meglepő hogy valaki a szórakozás szót hallva/olvasva egyből arra gondol, hogy pia meg megcsalás.
2014. febr. 2. 15:20
 38/55 anonim ***** válasza:
87%
Én discóba járok időnként a férjem nélkül, a barátaim azt mondják "Jól teszed", addig apa vigyáz a gyerekre. Na ilyenek az igazi barátok! Szerintem rossz emberekkel barátkozol..
2014. febr. 2. 15:21
 39/55 anonim ***** válasza:
0%
Csak én szólom le, bár a többiek jobban elítélik mint én, csak nem azt írják. Kíváncsi vagyok ti mit szólnátok hozzá, ha a feleségetek csipkés tangában, miniszoknyában, szűk topban, áttetsző melltartóban minden héten eljárna az állítólagos barátnőivel állítólag pizzázni.
2014. febr. 2. 15:22
 40/55 anonim ***** válasza:
90%
52%-os, te valami nagyon durván kisajátíthatod a feleséged/férjed... Az ilyeneknek szokott pokoli rossz hátasságuk lenni...
2014. febr. 2. 15:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!