Anyukák, titeket is ugratnak, "piszkálnak" a barátok ha elmentek otthonról szórakozni?
Már 1,5 éves múlt a lányunk, de még mindig mondogatják hogy "na, szegény férjed megint a bébiszitter" vagy hasonlók. Havi 2-3 alkalomról van szó, nem minden este megyek el itthonról.
Ez szerintetek normális? Engem nagyon zavar.
Egy jól működő kapcsolatban nem pasizni/csajozni járnak el a felek, hanem kikapcsolódni (beszélgetni, edzeni stb.) Ha te kételkedsz a párodban akkor szar a kapcsolatod, akkor nem rövid pórázra kéne venni, hanem kilépni a házasságból.
Az, hogy két ember az együttélés mellett dönt - legyen az házasság vagy élettársi viszony - még nem jelenti azt, hogy mindig mindent pont ugyanúgy gondolnak, és ugyan az jelenti számukra a kikapcsolódást.
Lehet számodra ez nagyon furcsa lesz, én pl. minden este a párom nélkül kimegyek másfél két órára a kutyákkal, ő meg pl. nélkülem elbíbelődik órákig a halaival. Engem nem köt le az ő hobbija, őt meg az enyém. Ez most válóok kellene, hogy legyen?
A korcs megnyilvánulásodhoz inkább nem fűzök kommentet, ez (is)téged minősít.
A kérdező nem discót mondott, hanem beszélgetést a barátnőkkel, korizást stb.
Amúgy ha discóba menne se jelentené, hogy fűvel-fával csalná a férjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!