Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukák, titeket is ugratnak,...

Anyukák, titeket is ugratnak, "piszkálnak" a barátok ha elmentek otthonról szórakozni?

Figyelt kérdés

Már 1,5 éves múlt a lányunk, de még mindig mondogatják hogy "na, szegény férjed megint a bébiszitter" vagy hasonlók. Havi 2-3 alkalomról van szó, nem minden este megyek el itthonról.

Ez szerintetek normális? Engem nagyon zavar.

2014. febr. 2. 14:10
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
4%
Én mondjuk azt a férfit is megszólom aki a haverokkal sörözni jár, ahelyett hogy a feleségével, és gyermekével csinálna közös programot. Minek mentél férjhez, ha bulizni vágysz.
2014. febr. 2. 14:24
 12/55 anonim ***** válasza:
92%

Nem tudom miért, de rengetegen azt hiszik, hogy ha valaki házas, akkor megszűnik embernek lenni, megszűnnek az emberki kapcsolatai, igényei, és a munahely-családi körökön kívűl az égvilágon semmi sem létezik. Ez egyszerűen nevetséges és egészségtelen...

Attól még, hoyg valaki anyuka, ugyanúgy fontosak maradnak a barátok és a kikapcsolódás. Ha apuka, akkor is...

És itt nem arról van szó, hogy minden nap éjjel jár haza, hanem normális igényekről.

Mint írtam, nálunk is így van. Heti egy szabadnapom van, akkor elmegyek barátnőkkel/haverokkal valamerre. Olyankor a férjem van a gyerekkel. Ugyanígy van egy szabadnapja a férjemnek is. Hétvégén vagy közös program, vagy van hogy néha elmegy a gyerek a mamához, mi meg elutazunk valahova kettesben. :)

Meg kell találni az arany középutat. Ha foylton csak a család körül forog az ember élete, abba előbb-utóbb mindenki bekattan. És ilyenkor csodálkoznak, hogy valaki félrekacsint. Persze, ha folyotn csak feleséget/férjet és apát/anyát kell játszania, nem lehet néha egyedül vagy barátokkal az ember.

2014. febr. 2. 14:24
 13/55 anonim ***** válasza:
89%
Friss házasként miért lenne bűn találkozni a barátnőkkel, szórakozni járni? A házasság nem egy kényszer, mindenkinek kell a szabadság. Nem normális dolog sülve-főve együtt lenni. Ezt általában azok szokták elvárni a párjuktól, akiknek vagy nincsenek barátaik vagy hiányzik a bizalom a kapcsolatukból.
2014. febr. 2. 14:26
 14/55 A kérdező kommentje:
A férjemnek nincs ezzel baja. Szerinte vegyem poénra, ne foglalkozzak velük. Csak már elég nehéz.
2014. febr. 2. 14:26
 15/55 A kérdező kommentje:

Miért, ha férjhez mentem már nem is szórakozhatok? Ez komoly?

Mondjuk érdekes belegondolni, hogy talán a barátnőim is így gondolkoznak. Egyébként többen köztük szintén házasok, de még csak nekünk van gyerekünk.

Az meg, hogy hapsizunk... mindenki magából indul ki.

2014. febr. 2. 14:28
 16/55 anonim ***** válasza:
4%
Azt normálisan úgy szokták, hogy a férj feleség, a gyerekkel együtt csinálnak hétvégi programot. Vagy ha a gyerek már fárasztó akkor leadják a nagyihoz, és kettesben mennek buliba. Esetleg lehet szintén gyerekes családokkal közösen kirándulni, de úgy hogy a család együtt van. Ha a kikapcsolódást az jelenti hogy se a férj, se a gyerek nincs ott az már baj. A hétköznapi hajtás utáni szórakozást a családnak kellene jelentenie.
2014. febr. 2. 14:30
 17/55 anonim ***** válasza:
4%
Eljárhatnál bulizni, de úgy hogy a férjed is ott van. Hétköznap a munka miatt alig vagytok együtt, hétvégén meg alig várod hogy bulizni mehess. Nem jól van ez így.
2014. febr. 2. 14:33
 18/55 anonim ***** válasza:
4%
Attól hogy lepontozol, még sajnos igazam van. Ez a baj hogy gyerekek úgy nőnek fel hogy anya a discóban, apa a haverokkal.
2014. febr. 2. 14:35
 19/55 anonim ***** válasza:
93%
kedves 52%-os... csak sajnálni tudlak, hogy ennyire begyöpösödött a gondolkozásod... képzeld én minden héten zenélni járok el, a férjem van itthon a gyerekkel, ráadásul 5 pasival vagyok összezárva minden próbán és a férjemnek még csak eszmébe sem jut féltékenykedni... neki is vannak állandó programjai nélkülem... tökéletes, kiegyensúlyozott házasságban élünk... :)
2014. febr. 2. 14:35
 20/55 anonim ***** válasza:
91%

nem értem ha vakaki házas vagy párkapcsolata van-akkor kizárólag együtt mehetnek el szórakozni vagy bárhova..??

ez nem jelenti azt hogy a családdal ne csinálna programot.

Ha férjedet sem zavarja,akkor ne foglalkozz vele. ill. én a helyedbe valamit visszaszólnék. pl: ha megint olyasmit mondanak:hogy szegény férjed megint a bébiszitter.-akkor erre te: mivel a férjem a gyerek apja, szivesen van vele,de ha téged ez zavar akkor az a te problémád..

2014. febr. 2. 14:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!