Anyukák, titeket is ugratnak, "piszkálnak" a barátok ha elmentek otthonról szórakozni?
Már 1,5 éves múlt a lányunk, de még mindig mondogatják hogy "na, szegény férjed megint a bébiszitter" vagy hasonlók. Havi 2-3 alkalomról van szó, nem minden este megyek el itthonról.
Ez szerintetek normális? Engem nagyon zavar.
Nem tudom miért, de rengetegen azt hiszik, hogy ha valaki házas, akkor megszűnik embernek lenni, megszűnnek az emberki kapcsolatai, igényei, és a munahely-családi körökön kívűl az égvilágon semmi sem létezik. Ez egyszerűen nevetséges és egészségtelen...
Attól még, hoyg valaki anyuka, ugyanúgy fontosak maradnak a barátok és a kikapcsolódás. Ha apuka, akkor is...
És itt nem arról van szó, hogy minden nap éjjel jár haza, hanem normális igényekről.
Mint írtam, nálunk is így van. Heti egy szabadnapom van, akkor elmegyek barátnőkkel/haverokkal valamerre. Olyankor a férjem van a gyerekkel. Ugyanígy van egy szabadnapja a férjemnek is. Hétvégén vagy közös program, vagy van hogy néha elmegy a gyerek a mamához, mi meg elutazunk valahova kettesben. :)
Meg kell találni az arany középutat. Ha foylton csak a család körül forog az ember élete, abba előbb-utóbb mindenki bekattan. És ilyenkor csodálkoznak, hogy valaki félrekacsint. Persze, ha folyotn csak feleséget/férjet és apát/anyát kell játszania, nem lehet néha egyedül vagy barátokkal az ember.
Miért, ha férjhez mentem már nem is szórakozhatok? Ez komoly?
Mondjuk érdekes belegondolni, hogy talán a barátnőim is így gondolkoznak. Egyébként többen köztük szintén házasok, de még csak nekünk van gyerekünk.
Az meg, hogy hapsizunk... mindenki magából indul ki.
nem értem ha vakaki házas vagy párkapcsolata van-akkor kizárólag együtt mehetnek el szórakozni vagy bárhova..??
ez nem jelenti azt hogy a családdal ne csinálna programot.
Ha férjedet sem zavarja,akkor ne foglalkozz vele. ill. én a helyedbe valamit visszaszólnék. pl: ha megint olyasmit mondanak:hogy szegény férjed megint a bébiszitter.-akkor erre te: mivel a férjem a gyerek apja, szivesen van vele,de ha téged ez zavar akkor az a te problémád..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!