Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan beszeljek a parommal...

Hogyan beszeljek a parommal arrol, hogy tul sokat kolt a gyerekere?

Figyelt kérdés

Most fogunk osszekoltozni, eddig ennyire nem beszeltunk a penzugyekrol. Heti 2-3* o megy a gyerekert, fizet 40e gyerekttast es ezen felul is kolt ra minden honapban.

Hogyan hozzam fel a temat?

2014. jan. 27. 19:20
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
67%
Keresetétől függ ha megteheti simán fizethet 100-at 1 hónapra!
2014. jan. 27. 19:36
 12/41 anonim ***** válasza:
78%

"40+40 (anyuka resze)+13 csp +10 adokedvezmeny. Ennyibe nem kerul egy gyerek."

A matek resze nagyon enm jo, ugyanis anyukanak -vagyis a gyereket gondozo szulonek- nem keszpenzben, hanem termeszetben ekll a gyerekrol gondoskodni. Tehat anyuka 40ezre siman megy a ruhazkodasra, futesre, egyeb rezsikoltsegekre, etelre, kozlekedesre, stb.

Amugy nyilvan azert ennyi a tartasdij, mert a jovedelmehez igazodik. Hogy emellett pluszban mennyit akar meg rakolteni, az az o dolga. ha nekem beszolna a partnerem, hogy mennyit koltok a gyerekemre, a kovetkezo pillanattol ex lenne, az biztos.

2014. jan. 27. 19:40
 13/41 anonim ***** válasza:
80%
Nincs itt semmi 40+40, az anya természetben járul a neveléshez, az apa pénzzel itt.Tehát 40+15, és ha van munkája 10. Ez épp a ma meghatározott összeg, ami szükséges egy gyerek ellátásához. Ebben nincs gyógyszer, gyerekfelügyelet, ha beteg lenne, tábor, különóra, stb.Mondd neki: Sajnálom azt a sok pénzt a gyerekedre! Nem vennél inkább nekem pár klassz körömlakkot? :DDD
2014. jan. 27. 19:41
 14/41 anonim ***** válasza:
96%

Első vagyok.

Benéztem, azt hittem, a gyerekek anyja vagy.

Természetesen ne szólj bele, mennyit költ a gyerekeire, neki mindig ők lesznek a legfontosabbak, ezt el kell fogadnod.

2014. jan. 27. 19:43
 15/41 anonim válasza:
60%
Remélem a párod elhagy!
2014. jan. 27. 19:44
 16/41 anonim ***** válasza:
86%

"A Gfk Hungária számításai szerint egyetlen gyermek felnevelése 30 millió, azaz évente 1 millió 260 ezer forintba kerül. A közvéleménykutató cég ebbe az összegbe beleszámította azt a munkát is bérként, amit a szülők a nevelés-gondozás során elvégeznek. Adataik szerint egy gyermek évente 288-417 ezer forintnyi élelmiszert fogyaszt és ruhát hord el. Sokan az anyagiak miatt nem vállalnak második, esetleg harmadik gyereket, pedig ezek a csemeték mindig kevesebbe kerülnek, mint az első. "

[link]

2014. jan. 27. 19:49
 17/41 anonim ***** válasza:
96%
Ja hogy mért nem rád költi.... minnek kezdesz gyerekes pasasal
2014. jan. 27. 19:49
 18/41 anonim ***** válasza:
79%
De gáz úristen. ..hogy ez egyáltalán eszedbe jut és utána szamolsz...gáz gáz gáz
2014. jan. 27. 19:53
 19/41 A kérdező kommentje:
De termeszetben az apuka is hozzajarul ugyanannyit, hiszen ugyanannyit van vele a gyerek. Ugyanugy vesz ruhat, fizeti a sulit, a kulonorat, a szemuveget, viszi orvoshoz es marad vele otthon ha beteg.
2014. jan. 27. 19:54
 20/41 anonim ***** válasza:
81%
Még egyszer megkérdezem:Ez neked miért fáj? Neked talán nem fizette apád a ruhádat,kajádat meg mindenedet? Irigy vagy egy gyerekre, mert törődik vele az apja. Gratulálok
2014. jan. 27. 19:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!