Lehetek-e féltékeny a párom gyerekére?
Pár hónapja vagyunk csak együtt, viszonylag sok időt töltünk közösen ám eléggé unalmasan telnek a napok, mert pénz szűkében nagyjából sehová nem tudunk menni csak otthon ülni. Pontosabban tudnánk, de a maradék félretett pénzből a gyerekével megy eseményekre, kirándulni, strandolni, vásárolni, mozizni, stb. Ha én vetem fel ezek közül bármelyiket akkor tudomásul kell vennem, hogy nem futja rá. Próbálkoztam azzal hogy én finanszírozom, az elvből ki van zárva.
Emiatt irigységet érzek, mert párjaként szeretnék a kánikulában például nem otthon szenvedni hanem izgalmasabb életet élni; de közben lelkiismeret furdalásom van mert mi vagyok én a pár hónapos kapcsolata a gyerekhez képest, nincs jogom kifogásolni ahogy cselekszik. Más hogy lenne ezzel?
Sajnos nem tudsz mást tenni: vagy megszoksz, vagy megszöksz. A gyerekeinek tényleg elsőbbsége van előtted.
Viszont érdemes végiggondolnod, hogy a jövőben te akarsz-e családot, gyerekeket, mert könnyen előfordul, hogy ilyenkor a férfi azt mondja, hogy neki már van, a keretbe nem fér bele több vagy csak 1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!