Párom éjjeli őr, így éjjelente egyedül vagyok az egy éves lányommal, de senki nem tud itt aludni velünk. Ti hogy oldjátok meg az ilyen problémát?
Figyelt kérdés
2014. jan. 20. 05:34
41/44 anonim válasza:
Férjem délután 6-tól, hajnal 4-ig dolgozik fixen, így élünk már nagyon régóta. Ikreink vannak ezek mellé. Van szép, erős biztonsági ajtónk és gyönyörű, kovácsoltvas rácsok az ablakon, meg egy szép nagy dán dog az udvaron. Az ikrek a saját szobájukba, az ágyukban alszanak, én meg a mi szobánkba a macskával, amíg haza nem ér a férjem. Kilencedik éve élünk így, igen voltak gondok, volt hogy hajnal 3-kor rohantam az ügyeletre a gyerekekkel, volt hogy végig sírtam az egész éjszakát, mert én voltam rosszul, de a kicsiket nem hagyhattam egyedül, volt hogy bejött egy másik kutya és nekiment a miénknek és szét kellett szednem őket. De köszönjük szépen még él a család minden tagja, én pedig érzem magam annyira felnőtt nőnek (ha már gyereket vállaltam) hogy meg tudok oldani minden problémát, ami nem mellesleg erősen kötelességem is, addig legalábbis 1000%-osan amik a gyerekeink nem tudnak felelősséget vállalni magukért!
42/44 anonim válasza:
A kérdés is értelmetlen, de a kulcsszavak is azok amiket megadtál!
43/44 anonim válasza:
Régi már a kérdés... De gondolom azt is megbánta a kérdező hogy feltette. :) Én nem harapom le a fejét valakinek,azért mert egy ismeretlen(hiszen eddig otthon volt a férje!),helyzettől megriad.Biztos vagyok benne hogy "belejöttél",azóta a helyzetedbe kérdező. Abban is biztos vagyok hogy 40-50éves korodban,nem lessz kérdés egy nő számára hogy milessz ha...
44/44 anonim válasza:
Latom regi kerdes de azert hozza szolnak. Hogy lehet ennyi ember mint a sok valaszolo itt ilyen kegyetlen valakihez. Es ha fel akkor mi van????? Ti biztosan sose feltetek semmitol........ Lehet az is hogy a kerdezonek valami szorongasos baja van es o errol nem tehet ha igy van. Lehet egy rossz emleke barmi. Mindenki mas milyen senki nem lehet tokeletes... Kerdezo remelem sikerult valahogy megoldani azota es minden rendben. NINCS MIT SZEGYELNED!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!