Párom éjjeli őr, így éjjelente egyedül vagyok az egy éves lányommal, de senki nem tud itt aludni velünk. Ti hogy oldjátok meg az ilyen problémát?
Figyelt kérdés
2014. jan. 20. 05:34
11/44 anonim válasza:
Felnőtt ember vagy, meg kell tanulnod önállóan élni, akár tetszik neked ez, akár nem.Nem játszhatod a gyereket.
12/44 anonim válasza:
Nekem úgy tűnik, egy pasit keresel éjszakára.
13/44 A kérdező kommentje:
Ezt kikérem magamnak! Családtag hiányzik, akire támaszkodhatok!
2014. jan. 20. 07:03
14/44 anonim válasza:
Kedves kérdező, neked pszichológusra van szükséged.
Nem értem, mi a probléma és mit kell megoldani.
rengetegen alszanak egyedül. Kisgyerekkel is. Te betegesen félsz. Nőj már fel!
15/44 A kérdező kommentje:
Inkább aggódjak érte, mint elhanyagoljam..
2014. jan. 20. 07:14
16/44 anonim válasza:
Az én párom 3 műszakba jár és mi is 3-an vagyunk....ne legyél ilyen parás mert megérzi a baba!!Ha rosszul vagy nincs rokon akinek szolhatsz hogy menjen fel hozzátok??
17/44 anonim válasza:
Èn is egyedül voltam èjjel az 1 èves lànyommal..
3 lehetősèged van: annyira rosszul vagy/hallod hogy betörnènek kihivod a mentőt rendőrt (ők gondoskodnak a piciről is hirtelen)..felhivod a fèrjed menjen haza...
ha neked kèsz vêge/game over akkor ennyi, reggel megy a fèrjed ès gondoskodik a piciről, aki jobb esetbe aludt èjjel rosszabb esetbe sirt...
kàr ezen paràzni előre....
felnőtt embernèl nem alszik ott rokon...mert minek?
18/44 A kérdező kommentje:
Igazatok van, felnőtt nő vagyok, talpra állok!
2014. jan. 20. 07:33
19/44 anonim válasza:
az én férjecském Afrikában dolgozik- 1 honapot ott van, 1 honapot velünk. Velünk,- értsd. 2 gyerek, - 2,5 éves. Évek ota igy dolgozik...sose gondoltam arra, hogy valakinek is nálunk kéne aludnia...
20/44 anonim válasza:
ez lehetne akár a honap kérdése is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!