Párom éjjeli őr, így éjjelente egyedül vagyok az egy éves lányommal, de senki nem tud itt aludni velünk. Ti hogy oldjátok meg az ilyen problémát?
Mi ebben a probléma? Én nem vagyok királykisasszony, hogy csak az udvarhölgyeim körében tudom álomra hajtani a fejem...
Vegyél fel egy alkalmazottat, hogy éjszakánként aludjon veled, ha ennyire ez a kívánságod.
Ha attól félsz hogy valaki be fog törni, akkor megnyugtatlak, akkor is betörnek ha a férjed otthon van. Nem biztos hogy a férjed is többet tud tenni ha betörnek.
Zárd be éjszakára az ajtót, ha ennyire félsz, akkor szereltessetek be riasztót. Esetleg vegyetek egy kutyát (nem azért hogy megvédjen, de jelez ha éjszaka be akar menni valaki).
Mellesleg ha mindig arra alapozol, hogy 'de mi van HA..' akkor régen rossz már neked.
Más is neveli teljesen egyedül a gyerekeit, nem csak éjszaka.. még sincs semmi problémája.
Hmmm..én se nagyon értem a kérdést.
A férjem orvos.Elég sokat ügyel,amibe ugye az éjszaka is beletartozik.Nekem is pont 1 éves a lányom,és ilyenkor egyedül alszunk.
De még most se értem hogy mi a kérdés lényege?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!