Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom éjjeli őr, így éjjelente...

Párom éjjeli őr, így éjjelente egyedül vagyok az egy éves lányommal, de senki nem tud itt aludni velünk. Ti hogy oldjátok meg az ilyen problémát?

Figyelt kérdés

2014. jan. 20. 05:34
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
93%
Az en parom kamionozik, 12 nap úton, 2 otthon. Senki nem alszik velem, a pici uton van. Ha megszületik akkor is max par ejszakat lesz majd otthon velünk. Gondolj bele, hogy mennyire szerencses vagy, hogy minden reggel hazajön.
2014. jan. 20. 08:04
 22/44 anonim ***** válasza:
79%

Mi ebben a probléma? Én nem vagyok királykisasszony, hogy csak az udvarhölgyeim körében tudom álomra hajtani a fejem...

Vegyél fel egy alkalmazottat, hogy éjszakánként aludjon veled, ha ennyire ez a kívánságod.

2014. jan. 20. 08:26
 23/44 anonim ***** válasza:
84%
De mi a probléma? Nem értem...
2014. jan. 20. 09:18
 24/44 anonim ***** válasza:
82%

Ha attól félsz hogy valaki be fog törni, akkor megnyugtatlak, akkor is betörnek ha a férjed otthon van. Nem biztos hogy a férjed is többet tud tenni ha betörnek.

Zárd be éjszakára az ajtót, ha ennyire félsz, akkor szereltessetek be riasztót. Esetleg vegyetek egy kutyát (nem azért hogy megvédjen, de jelez ha éjszaka be akar menni valaki).

Mellesleg ha mindig arra alapozol, hogy 'de mi van HA..' akkor régen rossz már neked.

Más is neveli teljesen egyedül a gyerekeit, nem csak éjszaka.. még sincs semmi problémája.

2014. jan. 20. 09:33
 25/44 anonim ***** válasza:
87%
A férjem mentős, éjszaka is, nappal is, én is az vagyok. Most gyeden vagyok de hamarosan, úgy másfél év múlva eljön az az idő amikor én is nappalos is leszek meg éjszakás is... nagyszülők messze... szerinted? Meg tudjuk oldani? Kénytelenek leszünk...
2014. jan. 20. 10:18
 26/44 anonim ***** válasza:
68%
Szóval te vigyázol lányodra. Rád a férjed vigyáz. De ki vigyáz a férjedre?Neki nagyobb oka van az aggodalomra.
2014. jan. 20. 13:22
 27/44 A kérdező kommentje:
Oltsatok,
2014. jan. 20. 14:25
 28/44 anonim ***** válasza:
84%

Hmmm..én se nagyon értem a kérdést.

A férjem orvos.Elég sokat ügyel,amibe ugye az éjszaka is beletartozik.Nekem is pont 1 éves a lányom,és ilyenkor egyedül alszunk.

De még most se értem hogy mi a kérdés lényege?!

2014. jan. 20. 19:09
 29/44 anonim ***** válasza:
71%
Jezusom, szerinted a sok elvalt anya mit csinal egyedul ejjel??? Hogy lehet valaki ilyen nyamnyila?
2014. jan. 20. 19:17
 30/44 anonim ***** válasza:
87%
Képzeld el azoknak a helyzetét, akik tanyán, faluszélen élnek egyedül! Nem szabad ilyen esettel számolni, tönkreteszed az életed! Most nincs betörő, most ez nem probléma, nézd a tv-t. Mozgásérzékelős lámpa, kutya segíthet a megnyugtatásban.
2014. jan. 20. 20:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!