Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom éjjeli őr, így éjjelente...

Párom éjjeli őr, így éjjelente egyedül vagyok az egy éves lányommal, de senki nem tud itt aludni velünk. Ti hogy oldjátok meg az ilyen problémát?

Figyelt kérdés

2014. jan. 20. 05:34
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
Ja, és a 2 együtt (lámpa+kutya) h.lye ötlet! :D
2014. jan. 20. 20:58
 32/44 anonim ***** válasza:
83%

Bocs, ha nyers leszek, de az ilyen rinyát nagyon nem bírom.

Anyukám. Ha gyereket szültél, nőj is fel. A babáskodásnak vége.

Én a következő dolgokon vagyok már túl egyedül, gyerekestül: fuldoklás, kruppos roham, lázgörcs, lépcsőháztűz. Betörés ellen zárom az ajtót.

Csodák csodája, de mindketten élünk még gyerekestül...

2014. jan. 20. 21:05
 33/44 anonim ***** válasza:
62%
kérdezö, neked a hétköznapi csodák a legnagyobbak, ugye? :D
2014. jan. 21. 08:20
 34/44 anonim ***** válasza:

Az az öngól, hogy mindent megoldottam egyedül, ami felmerült?

Ezek mind veletek is megtörténhetnek éjszaka ám...

Vagy szerinted a lázgörcsöt én idéztem elő? :)

Vagy felgyújtottam a lépcsőházat, mert féltem egyedül a sötétben?

2014. jan. 21. 10:22
 35/44 anonim ***** válasza:
és mennyi minden fog még történni... mi lesz akkor majd a kérdezövel...
2014. jan. 21. 10:25
 36/44 anonim ***** válasza:
67%

Aki nem tud fozni mosni takaritani magat eltartani felnottkent viselkedni es ejjel egyedul aludni az ne menjen ferjhez es ne szuljon gyereket.

felnoytt lettel anya vagy nem engedheted meg magadnakl hogy felj

2014. jan. 21. 10:28
 37/44 anonim ***** válasza:
69%

Én komolyan bepipulok az ilyen hozzáállástól. Hogy egyes nők képtelenek az önállóságra.

Ismerek olyat, aki csekket se képes befizetni a férje nélkül, meg fogorvoshoz időpontot kérni magának.

Mintha gyerek szülne gyereket...

2014. jan. 21. 10:29
 38/44 anonim válasza:
77%

Kedves Kérdező!

Tudom neked is javasolni, amit az egyik ismerősöm csinál, akinek a férje külföldön dolgozik: amikor apjuk nincs az országban, ő fogja az 1 éves gyerekét és haza cuccol anyukájához! Amikor a férje szabadságon van, akkor pedig visszaköltözik a közös lakásba. Rendkívül érett és felnőtt viselkedésre vall :S

Eredmény: bizonytalan, szorongó gyerek, aki képtelen nyugodtan aludni (újszülött kora óta), mert állandóan hurcibálják szerencsétlent, hiányzik az állandóság az életéből. De legalább anyuka jól érzi magát és nincs egyedül. Pfffff naccerű :(

Arra azért még kíváncsi lennék, hogy amíg nem volt a férjed, addig kivel aludtál? :P

2014. jan. 21. 12:37
 39/44 anonim ***** válasza:
77%
Ekkora egy hülye kérdést,és még kis is emeled. Elég életképtelen vagy.
2014. jan. 25. 15:40
 40/44 anonim ***** válasza:
81%

Nem értem. Mi az, hogy "ilyen problémát"???

Én nem látok sehol problémát. Évek óta egyedül élek és nem félek sem éjszaka, sem nappal. De ha számodra ez létkérdés, vegyél fel egy biztonsági őrt éjszakára. Talán még ajánlani is tudnék.

2014. jan. 25. 16:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!