El szeretnek koltozni. Hogy adagoljam be anyamnak es mit hogy kell milyen lepesekben kell eljarni?
Azt tudom hogy gyamugyre kell bemennem.. Es ott mit mondjak? Csaladi okok miatt elszeretnem hagyni a mostani lakhelyemet??? (van hova mennem)
Es utanna mi mondjak?
Fognak gyamugyi csavot kikuldeni? Mert azt nem szeretnem..
16/L
Ha vernek, menj el a rendőrségre, vagy egyszerűbb ha beszélsz a háziorvosoddal, vagy a tanároddal. De ha tényleg vernének, akkor biztosan lenne nyoma is, és már megtették volna a kellő lépéseket az illetékes személyek.
Az hogy a bátyád szapul meg piszkál, viszont nem elég indok arra hogy elköltözz. Ezt nem fogja senki megengedni neked. Ráadásul szerintem a barátnődhöz akkor sem költözhetnél oda, ha a gyámhatóság megállapítja hogy az életkörülményeid nem megfelelők, és ki kell emelni a családból. Akkor mész az árvaházba.
De mint mondtam, ha vernek, szólj a tanárodnak, vagy tegyél feljelentést a rendőrségen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!