Két fő havi kaja pénze kijön 40ezer ft-ból?
Eddig szüleimnél laktunk(közösen vettük a dolgokat), és ráadásul külföldön. Most elköltöznénk, már itthon vagyunk, és biztos gyakran átjárunk majd, főleg hétvégenként.
Szóval kijön 40ből a kaja?Ja meg sampon, mosószer, ilyenek...?De mondjuk azt nem kell minden hónapban venni...

ma 18:32
Egyedül élek a családi házban amit apám rámhagyott..
Tisztálkodási szeren úgy spórolok, hogy nem veszek semmilyen tusfürdőt meg ilyesmit hanem a folyékony mosószert higítom fel vízzel és azzal tusolok vagy fürdök, uagynúgy lágyítja a vizet, illatos és tisztít.
De amíg a palmolivből 500 ft egy fél literes doboz addig ebből 600 ért kapsz 3-4 litert és még moshatsz is vele..
Fogmosásra viszont csak elmexet használok, azon nem spórolok, inkább a fogdokin ezáltal.

ma 18:34
Te még profibb vagy mint én :)
Ezt már csak az tudja überelni aki inygen szerzi a moslékot valahonnan és disznókat tart meg csirkét és fólia sátorban termesztia zöldséget, vagy lopja...

simán ki lehet belőle hozni.
mindenből a legolcsóbbat, tisztítószerekból is.

Kijön, de spórolni kell, és főzni minden nap.
Ha hétvégén meghívnak enni az sokat számít.
Kész kajával nem jön ki.

uccsó: ez nagyon szép. jó is a vidéki élet. persze sokat kell melózni az ilyen lekvárokkal, meg befőttel, de semmi sem közelíti meg azt az élményt, h a te kezed munkája :)
gratu nektek! örül a szívem, ha ilyet olvasok :)
ezért néha én is laknék vidéken, de alapvetően városi habitusú ember vagyok, tehát nem tudnám megszokni. sajnos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!