Két fő havi kaja pénze kijön 40ezer ft-ból?
Eddig szüleimnél laktunk(közösen vettük a dolgokat), és ráadásul külföldön. Most elköltöznénk, már itthon vagyunk, és biztos gyakran átjárunk majd, főleg hétvégenként.
Szóval kijön 40ből a kaja?Ja meg sampon, mosószer, ilyenek...?De mondjuk azt nem kell minden hónapban venni...
köszi:)
Az a jó hogy nagyon szeretjük a krumplis dolgokat(főzelék, paprikás, stb), meg a babfőzeléket is, szeretek főzni, és igyekszünk odafigyelni mit veszünk.
Szóval van akinek kijön, akkor nekünk is sikerül majd:)ja és hétvégente anyuméknál eszünk:D

nem eszünk minden nap húst
Annyi még, hogy férjem építő iparban van, szóval neki minden nap kell eltennem kaját, de ezt is megoldjuk okosan:)

Kijön!
De a nasiról csokiról üditőről tegyetek le, csak liszt cukor tojás hús meg tej meg tészta meg pár zsák krumpli és hagyma némi zöldség és füszer és disznózsír, és minden esetben magatoknak kell főzni semmi gyorskaja vagy büfé.
Én általában 15 ezerért szoktam bevásárolni nyers élelmiszereket amikből megfőzök magamnak, kb hónap végéig elég utánna még egy kisebb vásárlás fizetésig, és figyelnem kell hogy mit mennyiért veszek meg hogy hova megyek el érte.
De megtanultam hogy olcsó dolgokból is lehet finomat főzni és laktatót, plusz kevesebb adalékanyagot és szemetet eszem azáltal hogy nem telik műkajákra meg nasikra!

Mindennek az alapja a disznózsír a vöröshagyma meg a paprika, és a süritett paradicsom, ebbe aztán bármit rakhatsz utánna, ha felöntöd vízzel leves lesz belöle, ha nem öntöd fel akkor pörkölt.
Tésztát krumplit meg külön megfőzöd.
Ha desszertet akarsz akkor meg veszel olcsó pudingporokat meg tejet aztán egy kis lisztből cukorból sütőporból kevés tojásból tudsz csinálni pudingos piskótát...
ennyi...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!