Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Két fő havi kaja pénze kijön...

Két fő havi kaja pénze kijön 40ezer ft-ból?

Figyelt kérdés

Eddig szüleimnél laktunk(közösen vettük a dolgokat), és ráadásul külföldön. Most elköltöznénk, már itthon vagyunk, és biztos gyakran átjárunk majd, főleg hétvégenként.

Szóval kijön 40ből a kaja?Ja meg sampon, mosószer, ilyenek...?De mondjuk azt nem kell minden hónapban venni...

2009. nov. 30. 17:44
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

köszi:)

Az a jó hogy nagyon szeretjük a krumplis dolgokat(főzelék, paprikás, stb), meg a babfőzeléket is, szeretek főzni, és igyekszünk odafigyelni mit veszünk.

Szóval van akinek kijön, akkor nekünk is sikerül majd:)ja és hétvégente anyuméknál eszünk:D

2009. nov. 30. 18:02
 12/33 anonim ***** válasza:
Nekünk 3 gyerekünk van, a havi kaja pénzünk kb olyan 100-120ezer ft.Semmi extra nincsen ebben.Plusz rezsi,számlák tisztálkodási szerek,Mosó és tisztító szerek..stb..
2009. nov. 30. 18:08
 13/33 anonim ***** válasza:
75%
Ha nem esztek minden nap húst, akkor igen. Szerintem azon lehet a legjobban spórolni.
2009. nov. 30. 18:08
 14/33 A kérdező kommentje:

nem eszünk minden nap húst

Annyi még, hogy férjem építő iparban van, szóval neki minden nap kell eltennem kaját, de ezt is megoldjuk okosan:)

2009. nov. 30. 18:11
 15/33 anonim ***** válasza:
kijön pont szerintem.
2009. nov. 30. 18:18
 16/33 anonim válasza:
Szerintem simán ki lehet jönni, ha magatok főztök. Bár fogalmam sincs, hogy hogyan, de anyukámnak van:D
2009. nov. 30. 18:18
 17/33 anonim ***** válasza:

Kijön!

De a nasiról csokiról üditőről tegyetek le, csak liszt cukor tojás hús meg tej meg tészta meg pár zsák krumpli és hagyma némi zöldség és füszer és disznózsír, és minden esetben magatoknak kell főzni semmi gyorskaja vagy büfé.

Én általában 15 ezerért szoktam bevásárolni nyers élelmiszereket amikből megfőzök magamnak, kb hónap végéig elég utánna még egy kisebb vásárlás fizetésig, és figyelnem kell hogy mit mennyiért veszek meg hogy hova megyek el érte.

De megtanultam hogy olcsó dolgokból is lehet finomat főzni és laktatót, plusz kevesebb adalékanyagot és szemetet eszem azáltal hogy nem telik műkajákra meg nasikra!

2009. nov. 30. 18:29
 18/33 anonim ***** válasza:
utolsó tőled szívesen,vennék pár spórolási tippet,mert ahogy olvasom nagyon toppon vagy!hányan vagytok?
2009. nov. 30. 18:32
 19/33 anonim ***** válasza:

Mindennek az alapja a disznózsír a vöröshagyma meg a paprika, és a süritett paradicsom, ebbe aztán bármit rakhatsz utánna, ha felöntöd vízzel leves lesz belöle, ha nem öntöd fel akkor pörkölt.

Tésztát krumplit meg külön megfőzöd.

Ha desszertet akarsz akkor meg veszel olcsó pudingporokat meg tejet aztán egy kis lisztből cukorból sütőporból kevés tojásból tudsz csinálni pudingos piskótát...

ennyi...

2009. nov. 30. 18:33
 20/33 anonim ***** válasza:
A napi élelemre szánt pénz kettőnkre 1.300.-ft. Ebben közösen állapodtunk meg. Fogyasztunk elég húst, halat /mi horgászunk/ zöldséget, gyümölcsöt és belefér a gyakori avokadó krém is. A 170 forintos finomság kettőnknek két napra elég egyéb reggeli mellett. Belefér még napi egy üveg olcsóbb sör és napi egy deci vörösbor fejenként. Belefér továbbá, hogy a zsirszalonnát mi sütjük ki, így nemcsak olcsóbb és finonabb a zsir, hanem még van egy csomó tepertőnk is. És ki ne hagyjam, hogy minden évben kb. 20-25 kg. finom háőzikolbászt készitünk. Ez is kijön kilónként 1.100-1.200 forintból és ezerszer finomabb, mint a sokkal drágábbb és gyanus bolti kolbász.
2009. nov. 30. 18:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!