Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Leírnátok, ki mennyi pénzből,...

Leírnátok, ki mennyi pénzből, hogy jön ki egy hónapban? És hogy érzi milyen életszínvonalon él (meg van elégedve, szűkösen, de minden kijön, stb)?

Figyelt kérdés

Ha nem baj azt is, hogy mennyi megy kajára, rezsire, bérleti díjra, ruhára, hitelre, stb.

köszi

2009. aug. 5. 14:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%

Szia!

Én gyeden vagyok itthon, 73.000 Ft-ot kapok családi pótlékkal együtt.

Párom szabadúszó kőműves, ha van munkája hetente 50.000.-hoz haza.

Télen nincs munka, sőt ősszel se nagyon.

Lakáshitel: 38.000.-Ft

Rezsi havonta: 20.000.-kb (télen 35.000.-)

Tankolás: havi 10.000.-kb.

Gyereknek pelenka, tápszer, egyebek: 15.000.-

Havonta 2x bevásárolunk: 30.000.-

És van egy kölcsönünk: havi 17.500.-

Hát nehéz, de mindig volt valahogy.

Ennyi kb.

Üdv.

2009. aug. 5. 14:24
 2/12 anonim ***** válasza:
81%

A Párommal havonta 280.000.-ból gazdálkodunk. És ez egyáltalán nem kevés pénz ha úgy vesszük, hogy albira sem kell költeni, és még gyerek sincs, de még is épp hogy kijövünk havonta.:( 22/N & 28/F

Kaja:kb.35-50.000.-

rezsi:kb.40-50.000.-

ruha:kb. 10-40.000.-

kocsihitel+tankolás:50-60.000.-

telószámla: kb.10.000.-

2009. aug. 5. 14:25
 3/12 anonim ***** válasza:
76%

Még egyedül vagyunk a párommal, de a hasamban már a kicsi :)

A párom 110e keres, én nem dolgozom itthon kapok 60ezret.

Szóval 170e ft. Ebből :

Kocsi tankolás : 20-30e

Rezsi : 20e körül

Kaja : minden hónapban 2x vásárolunk be, ilyenkor ált 20e szóval Kaja olyan 40e körül van havonta

ruha: hát.. 15-20e nél nem költünk többet ruhára, majd ha dolgozom, akkor, talán:) mer a picinek kell most előre megvenni sok mindent:)

naponta még kb 500ft mind kettőnk zsebébe kell h legyen, meg mindennap friss kenyér,tej... stb. hát szűkösen jövünk ki.. hónap vége felé már szoktam kérni anyutól,amit mikor kapjuk a pénzt megadom:)

21/L

2009. aug. 5. 14:30
 4/12 anonim ***** válasza:
95%

én egyetemista vagyokkb 30 ezerből élek havonta. ebben nincs benne a lakhatás, azt a szüleim külön fizetik.

Amit én állok az a kajám hétfőtől péntekig, ruházkodás, utazás-közlekedés,telefon számla, szórakozás.

A kaja kb 10 ezer, telo kb 3000, utazás 10 ezer, a maradékot magamra költöm, igaz nem sok de nem panaszkodom, megvan mindenem ami kell a minden napokra. igaz hogy szeretnék pár dolgot, dehát amig egyetemre jár az ember :)

2009. aug. 5. 14:34
 5/12 anonim ***** válasza:
95%

Férjem havi hatvanat keres, én jó esetben harmincat, sajnos.

Szülőknél lakunk, hatan egy három szobás lakásban, nagyszülők, szülők és mi. A rezsi így elég alacsony, könnyen kijövünk belőle. Nekünk csak a kábeltévét, a telefont meg a netet kell befizetnünk, ez összesen 10 000 forint.

A kajánkat magunk vesszük, erre kb. harminc megy el egy hónapban. Nem élünk valami nagy lábon, általában főzeléket eszünk... A havi buszbérlet 10 000 kettőnknek, nekem a havi gyógyszerem (krónikus beteg vagyok sajnos) 5000.

A többi pénz a takarékszámlára megy, átlag havi harminc, hogy legyen miből lakást venni majd egyszer, 10-15év múlva. Nekem még diákhitetlem is van (lassan egymillió forinttal tartozom az államnak, pedig nem a maximum összeget vettem fel, és csak hat félévre eddig), azt is ki kell majd fizetni valamiből...

Ruhát évek óta nem vettem, cipőt szintén. Luxus dolgokra nem költünk, szórakozni nem járunk. Káros szenvedélyünk nincs.

2009. aug. 5. 14:36
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk 3 felnőtt, és 3 gyerek van. A férjem dolgozik csak, ő most úgy 190e Ft kap (a válság miatt csökkentett műszak van), meg mellette néha van egy kis maszek munkája. Nekem most járt le a gyesem, állásom még nincs, úgyhogy ehhez még jön a két gyerek után a családi pótlék, meg a húgom (akinek szintén egy gyereke van) beszáll még 32e Ft-al a rezsibe. Így összesen kb. 240 e Ft-unk van egy hónapban. Mi ebből szerencsére nagyon jól kijövünk, pedig van egy hitel a házon (felújításra), személyi kölcsönünk is stb. stb., de minden nap húst eszünk, autót tartunk fent, havonta többször kirándulunk, a gyerekek játékokat kapnak, és évente egyszer 1-2 hétre külföldre is megyünk. Jó, félrerakni nem tudunk, de nem panaszkodom.

Kajára kb. 70e Ft megy el, hitel: 45e, benzin: 30e, fűtés: fával fűtünk, úgyhogy ez sok, évi kb. 250e, havi szinten 20e, villany:20-22e (villanybojler), internet:5e, kábeltévé: 2900, víz: 5000, csatorna hozzájárulás: 2700, biztosítás: 5e, ruhákat használtan veszem. Gáz: kéthavonta 3500 Ft. Most hirtelen ennyi jutott eszembe.

2009. aug. 5. 14:38
 7/12 anonim ***** válasza:

2 fő: Bérletek 9400*2

telefonszámla: 2*4000

kaja: 60000

rezsi: 25000 (átlag)

Hitel nincs, de váratlan kiadások vannak. (saccra: 20 000)

2009. aug. 5. 14:47
 8/12 anonim ***** válasza:
80%

itthon vagyok a babámmal, 105000 a gyásom, és 12200 a családi pótlék. Párom hegesztő mivel teljesítményben dolgozik változik a fizuja de átlag 160000 kap (van hogy kevesebbet, de volt már 200 felett is).

Hál istennek semmi hitelünk nincs, kertes házban lakunk anyóssal. Így a rezsi nagy részét ő fizeti, nekünk csak hozzájárulást kell 50000. A kaja is kb. havi 50-60000. A párom bejárása a munkahelyre a benzináraktől függően az is kb. 40000. Aztán a babaholmik, pelus meg hasonlók az is havonta egy 20000. A párom cigizik az is havi kb. 20000. Ruhákat a párom nagyon ritkán vesz, csak ha már nagyon tönkrementek, én meg amig nem fogyok le a baba után, addig minek vegyek, elhordom a régieket, nem mintha nagyon mászkálnék mostanában. Azt hiszem nagyjából ennyi.

Nem panaszkodom hál istennek mindenünk megvan. Más sokkal rosszabb helyzetben van. Nem vagyunk gazdagok, mint ahogy azt látjátok a számokból. Van egy 8 éves autónk és ennyi. Nyaralásra addig futotta amig én is dolgoztam. Ebben válogatósak vagyunk, külföldöt szeretjük min. spanyolország. De most erre nem futja, majd megyünk pár év múlva.

2009. aug. 5. 14:51
 9/12 anonim válasza:
95%

Én édesapámmal élek együtt és havi 80ezer ft-unk van!:S

Na ebböl:10e-villany,6e víz,5500-internet,telefonok havi 10e(2db),és még egyéb csekkek...:(

Hitelünk,autónk nincs!

Buszbérletem havi 5ezer ft.

A többi kajára,váratlan kiadára,v.néha ruhára fogy el...

Tartalékunk nincs sajnos, és nyaralni se voltunk.:(:(

Életszínvonalunk szükös, de nem panaszkodhatunk!

A házunk régi,de egész jó állapotban van! Ja és télen fával fütünk ami nagyon sok....:(

Majd ha végzek a sulival és dolgozok talán jobb lesz...

Az apukámtól többet nem várhatok!!!

na kb.ennyi!

2009. aug. 5. 15:15
 10/12 A kérdező kommentje:
köszönöm
2009. aug. 5. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!