Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Leírnátok, ki mennyi pénzből,...

Leírnátok, ki mennyi pénzből, hogy jön ki egy hónapban? És hogy érzi milyen életszínvonalon él (meg van elégedve, szűkösen, de minden kijön, stb)?

Figyelt kérdés

Ha nem baj azt is, hogy mennyi megy kajára, rezsire, bérleti díjra, ruhára, hitelre, stb.

köszi

2009. aug. 5. 14:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Férjem nettója 140, enyém 105= összesen 245. Lakáshitelünk kb. 74 ezer. Rezsi, csekkek, tankolás, egyéb kiadások, nyári programok... Mostanában nem nagyon tudunk félrerakni. A kaján amúgy sem spórolok, azon nem vagyok hajlandó, igyekszem egészségesen főzni. Ketten vagyunk egyelőre, de ha babánk lesz, visszább kell adni az igényekből, pedig nem járunk külföldre nyaralni, vagy hasonlók, csak itthon próbálunk minél változatosabban élni. De nem panaszkodom, sokan örülnének annak, amink van.
2009. aug. 5. 16:34
 12/12 anonim ***** válasza:

Én azt hiszem teljesen elégedett vagyok:

Én 145 ezret keresek + párom gyesen van + családi pótlék, ez kb 180, de van hogy fusizom és akkor havi 200 ból gazdálkodunk.

Albiban lakunk rezsivel max 70 ezer, nyáron 60 ból is kijön. Kajára elég sokat költünk, min 60-70 ezret, mivel nagy zöldség és gyümölcs evők vagyunk ;) Gyógyszerre viszont még sose költöttünk. Másban viszont spórolunk: nincs kocsink, semmilyen hitelünk. Így azért tudunk megtakarítani és elérjük a rövidtávú céljaink, friss házasként most alakítjuk ki a kezdő háztartásunk.

Szóval azt mondhatom maximálisan elégedett vagyok. :)

2009. aug. 6. 07:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!