Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az utobbi par honapban tobb...

Az utobbi par honapban tobb trauma is ert. Hogy konnyitsek a lelkemen?

Figyelt kérdés
Volt egy komoly autobalesetem (a vetkes fel annyit sem mondott, hogy fakabat, itt kezdodtek onertekelesi zavaraim, mert sz.rba sem nezett, mikor o okozta az egeszet), aztan kutyak tamadtak meg, a gyerekem rohamot kapott, emellett szamos aprobb problema/baleset is tortent. Nagyon sok mindenen mentem keresztul mostanaban. A ferjem persze meghallgat, de ugy erzem, hogy jo lenne, ha lenne valaki, akivel tudok errol beszelni, mert ha elnyomom magamban, csak rosszabb lesz. A ferjem szotlanabb es nem is akarom idegesiteni, mar mindent megbeszeltunk. Rokonok nem elnek a kozelben, nem igazan vannak barataim...valahogy a baratok szep lassan eltuntek, most nagyon egyedul erzem magam. A szuk csaladon kivul ugy erzem, hogy mindenki levegonek nez. Alapvetoen vidam ember vagyok es sokat segitek masoknak, de amint en mondom el a problemamat, nem is keresnek tobbe (elotte sosem voltam olyan helyzetben, hogy en akartam volna a gondjaimmal terhelni valakit). Pedig ugy erzem, hogy megkonnyebbulnek attol, hogy elmondom valakinek es vegre valakit erdekelne, hogy velem mi van, es nem mindig engem hasznalnanak lelki szemetesladanak. Voltam pszichologusnal, de ot csak a penz erdekli.
2011. júl. 5. 21:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Sok mindenki így van vele, én fodrász vagyok, nekem mindent elmondanak a vendégeim, és kicsit megnyugodnak. Talán neked is, ilyesmi ismerőssel kéne egy kicsit trécselni.
2011. júl. 5. 21:43
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, biztos, hogy jobb lenne...most koltoztunk ide, nem ismerek jobban senkit, de nem is akarok senkit a problemaimmal lerohanni. Elmondtam egy baratnomnek, hogy mi tortent, azota nem keresett. Ez honapokkal ezelott volt...nagyon rosszul esik.
2011. júl. 5. 21:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem téged néznek levegőnek, csak most mindenkinek millió problémája van.De szerintem neked most egy kis kimozdulásra lenne szükséged, pörgésre, hogy eltereld magadról a figyelmedet
2011. júl. 5. 21:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Szakember? Ennyi trauma után elképzelhetőnek tartom, hogy hasznos lenne. Nem ciki, hanem felelősségteljes lépés lenne.
2011. júl. 5. 22:54
 5/5 A kérdező kommentje:
Mar voltam...rosszabb lett tole. Pont az hianyzik belole, ami a legfontosabb lenne. Hogy valaki torodjon velem, tehat ne penzert hallgasson meg.
2011. júl. 5. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!