Ha valaki betölti a 40et, tényleg akkora trauma? Lehet-e akkor még karriert építeni?
Az elet szakaszai, tehat gyermekkor, serdulokor, ijfukor, felnottkor es idos kornak a szakai.
Amikor Te ezt igy elfogadod, akkor mar nem fogsz azzal foglalkozni, hogy: "betoltottem a 40-et!"
En is valtottam akkor, amikor mar felnottek lettek a gyermekeim, es szinten tanultam, vizsgaztam, de mar tul voltam a 40-en, de nem foglalkoztam a "szamokkal". Most eppen nyelvvizsgara keszulok, de kozben dolgozom es elmondhatom, hogy sikeres vagyok.
Ne varj senki segitsegere, es nehagyd azt, hogy mas szemelyisegek befolyasoljanak. Tudatosan indulj el es bizzal onmagadban.
En pl. azt tapasztaltam, hogy ebben a korban mar nagyon sok ember elkeseredik es elhagyja magat, igy gyenge is lesz, tehat Neked felul kell kerekedned ezen az erzesen.
Te mar tapasztaltabb vagy es szabadabb, hiszen mar nincsennek k.koru gyermekeid pl., Akikrol gondoskodnod kell, tehat Te mar fuggetlen vagy es szabad!
Végülis alkotmánybíró is idős lehet csak (feltételek a munka miatt) az elég nagy karrier. :)
Vagy pápa :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!