Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek Neymar nagyobb...

Szerintetek Neymar nagyobb karriert futhat be mint Ronaldinho?

Figyelt kérdés
2011. nov. 12. 18:10
 1/10 anonim válasza:
A hozzáállása miatt szerintem nem.
2011. nov. 13. 10:03
 2/10 anonim ***** válasza:

Majd pár év múlva meglátjuk.

Ha legalább 1 évet játszik majd Európában, akkor tudok majd nyilatkozni.(jelen állás szerint 2014-ig hosszabbított, úgyhogy majd visszatérünk rá) :)

2011. nov. 13. 20:56
 3/10 freesex válasza:
elsőnek tanulj meg FOCIZNI
2011. nov. 16. 09:38
 4/10 A kérdező kommentje:

09:38 Nem, nagyon értem a kommented mondani valóját. Kifejtenéd jobban?

A többieknek ment a zöld kéz.

2011. nov. 16. 14:12
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyenlore nekem egy hype-olt k.urvanak tunik...
2011. nov. 16. 14:35
 6/10 anonim ***** válasza:

Neymarban meg van minden ami kell ahhoz,hogy nagy játékos legyen,de még nagyon sok múlik azon,hogy hogyan viszonyul bizonyos dolgokhoz. Vegyük Cristiano Ronaldo-t. Hasonló tehetségként indult, de hogy mi vitte fel a csúcsra? Az akarat,a szorgalom, az edzésre való hajlandóság és hogy hitt magában. Edzői játékostársai mind ezt nyilatkozzák róla: Mindenkinél keményebben dolgozik. Szerintem ebbe pedig bent van a lényeg. Ha Neymar is képes ilyen mentalitással edzeni(és nem csak a foci,hanem a kemény edzések a konditeremben - megfelelő étrendel, és mindezt hatalmas fegyelemmel) egy nap ő is felérhet a csúcsra.

ui.: Balotelliben is meg van az ami kell csakúgy mint mondjuk Ronaldoban,de miért nem lesz sose hasonló se? Mert 25%os intenzitással dolgozik. - A TEHETSÉG NEM MINDEN.

2011. nov. 17. 21:55
 7/10 anonim válasza:
aki látta játék közben, nem tud róla mondani semmi rosszat. Talán csak Messit nem fogja utolérni, de így is a világ egyik legjobbja lehet.
2011. nov. 21. 23:50
 8/10 anonim ***** válasza:

Ne a kinézetéről ítéljétek meg.

20 éves, de már családapa. Szóval szerintem nála nem lesznek olyan jellegű problémák amik a többi Brazil játékosnál, vagyis, hogy elbulizza a tehetségét, mint Adriano vagy Ronaldinho.

2012. febr. 25. 10:49
 9/10 anonim válasza:
Számomra most is Ronaldinho a legjobb úgyhogy nem hiszem :)))
2012. máj. 3. 14:13
 10/10 anonim válasza:
Én sok jót hallottam róla, szóval amikor a Barcába jött egy "hatékony" focistát vártam ehelyett teljesen az ellenkezője érkezett.Az hogy a saját "cseleiben" elesik mellékes.Nem tud együtt játszani a Barca többi játékosával esik,botladozik, gólt csak akkor rúg ha beáll a kapuba és lábra kapja a labdát.ÁRNYÉKÁBA NEM MEHET RONALDINHONAK
2014. márc. 31. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!