Szerintetek Neymar nagyobb karriert futhat be mint Ronaldinho?
Majd pár év múlva meglátjuk.
Ha legalább 1 évet játszik majd Európában, akkor tudok majd nyilatkozni.(jelen állás szerint 2014-ig hosszabbított, úgyhogy majd visszatérünk rá) :)
09:38 Nem, nagyon értem a kommented mondani valóját. Kifejtenéd jobban?
A többieknek ment a zöld kéz.
Neymarban meg van minden ami kell ahhoz,hogy nagy játékos legyen,de még nagyon sok múlik azon,hogy hogyan viszonyul bizonyos dolgokhoz. Vegyük Cristiano Ronaldo-t. Hasonló tehetségként indult, de hogy mi vitte fel a csúcsra? Az akarat,a szorgalom, az edzésre való hajlandóság és hogy hitt magában. Edzői játékostársai mind ezt nyilatkozzák róla: Mindenkinél keményebben dolgozik. Szerintem ebbe pedig bent van a lényeg. Ha Neymar is képes ilyen mentalitással edzeni(és nem csak a foci,hanem a kemény edzések a konditeremben - megfelelő étrendel, és mindezt hatalmas fegyelemmel) egy nap ő is felérhet a csúcsra.
ui.: Balotelliben is meg van az ami kell csakúgy mint mondjuk Ronaldoban,de miért nem lesz sose hasonló se? Mert 25%os intenzitással dolgozik. - A TEHETSÉG NEM MINDEN.
Ne a kinézetéről ítéljétek meg.
20 éves, de már családapa. Szóval szerintem nála nem lesznek olyan jellegű problémák amik a többi Brazil játékosnál, vagyis, hogy elbulizza a tehetségét, mint Adriano vagy Ronaldinho.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!