Aki 500ezer felett keres egy hónapban, mit dolgozik?
Bocsi, hogy ide írtam, de itt van a legtöbb válaszoló.
Egyébként azért kérdezem, mert 1 év múlva végzek az egyetemen és nem akarok rosszba belefogni, jó lenne tájékozódni, hiszen nyilván vannak olyan munkák, amikről én még csak nem is hallottam. :)
Irigykedő, "biztos lopja a pénzt" válaszokra nem vagyok kíváncsi!
Én irigykedek rájuk, de azt nem mondanám, hogy lopja a pénzt, inkább csak jó szakmát választott, volt esze tanulni, vagy épp jókor volt jó helyen.
Én úgy gondolom, hogy a gyógyszerészek, némelyik orvos, menő ügyvéd, cég igazgatók, politikusok. ők keresnek ennyit szerintem.
Szállodai recepciós, marketing-igazgató vagy nőgyógyász :)
Ismerősi körben végignézve azok keresnek igazán sokat, akiknél cégen belüli 3-6százezres fizujuk mellé tejelnek még valamiért feketén. Pl. beszállítók, pályázók.
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:52
ne haragudj de én azt írtam, hogy úgy gondolom, nem állítottam azt hogy de ennyit keresnek
Szerintem (sajnos nem vagyok köztük): ügyvédek, orvosok (némelyik és hálapénzzel együtt), cégvezetők, informatikusok közül a programozók.
Ezen kívül aki valami olyanba tud belefogni, ami ötletes és egyedi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!