Eddig szüleimnél laktunk(közösen vettük a dolgokat), és ráadásul külföldön. Most elköltöznénk, már itthon vagyunk, és biztos gyakran átjárunk majd, főleg hétvégenként.
Szóval kijön 40ből a kaja?Ja meg sampon, mosószer, ilyenek...?De mondjuk azt nem kell minden hónapban venni...
Kajára, szűken számolva napi 1 ezrest számolhatsz fejenként. Tehát az 60 havonta. egyéb legalább még egy tizes.
2009. nov. 30. 17:49
2/33 anonim válasza:
Nálunk 3 főre jut kb 40 ezer havonta + két kutya étkeztetése is benne van.
Ha nem vesztek hülyeséget, és több napra főztök, kijön.
2009. nov. 30. 17:51
3/33 anonim válasza:
A két fő étkezése igen. De csak az étkezés. Egyéb dolgok /sampon, mosópor, stb./ már nem fér bele. Ennyiből - ha ügyes vagy - normális, tápláló és vitamindus étkezést biztosithatsz. Persze csak akkor, ha rendszeresen főzöl.
2009. nov. 30. 17:53
4/33 anonim válasza:
Szerintem elég, nekünk legalábbis igen.
Persze lehet olyan "luxusban" is élni ahogy az első válaszoló ( jó neki :D ), de ha megveszed a kenyeret és a hozzávalókat + főzöl, akkor simán kijössz 40ezerből.
Igaz, ebbe nem fér bele, hogy reggelire avokádókrémet egyél minden nap, ebédre pedig grillezett csirkemellet, netán lazacot :)
2009. nov. 30. 17:53
5/33 anonim válasza:
Ha otthon főztök, csapvizet isztok, és nem vesztek felesleges nasikat (csipszek, édesség stb.), akkor értelmes beosztással ki lehet jönni ennyiből. Mindenesetre nem az az összeg, amivel kedvedre pakolgathatsz a szupermarketban a kosárba.
2009. nov. 30. 17:54
6/33 anonim válasza:
Hát mi is valahogy úgy vagyunk mint az első válaszoló. Nekem nem menne ennyi pénzből. Mert ha húst eszünk, az már több mint ezer forint és akkor még nem is készítettem el. :-(
2009. nov. 30. 17:57
7/33 anonim válasza:
mi 4en vagyunk(két felnőtt+3,5 és egy 2éves kisgyerek) és kb 45-50 ből kijön a kajánk.reggelivel,2 naponta gyümölccsel,ebéddel +vacsival főleg ha többször is 2 napra főzök,úgyhogy szerintem kettötöknek biztosan elég lesz,ha odafigyeltek mit vesztek meg.
2009. nov. 30. 17:57
8/33 anonim válasza:
Ha tudsz főzni,van fagyasztótok,akkor igen.
kemikáliákat meg lehet kérni ajándékba.
Mindjárt itt a Mikulás,hozhat mosóport,karácsonyra lehet kérni kozmetikumokat.Egyébként ha kjóban vagytok szülőkkel kérés nélkül el fognak halmozni benneteket mindennel.
2009. nov. 30. 17:58
9/33 anonim válasza:
Simán. Amikor nekem nem volt munkám, és ketten éltünk 1 fizetésből, 30e-ből kijött kettőnk kajája + mosópor, sampon, tisztálkodószerek, stb. még havonta 3-4000. Csak nem kell mindennap étterembe menni :)
2009. nov. 30. 18:02
10/33 anonim válasza:
17.57:Több mint egy kiló húst megesztek naponta?
Ha azt nézed fél kg combból főzöl egy húslevest,aztán a húst átrakod sütőbe,szószt csinálsz hozzá+köretet,salátát,akkor még mindig nem lépted túl az ezrest,viszont ennyi leveshez,meg sülthez már elég jó étvágy kell!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!