Igaza van a páromnak, ha az ő házában lakom azt kell csinálnom amit ő mond?
Arról van szó, hogy a párom disznókat tart (tizenkettőt) és mondta, hogy ma délután etessem meg őket, mert neki dolga van.
Mondtam neki, hogy nehogy már én etessem őket, erre azt mondta, hogy amíg az ő házában lakom addig azt csinálom amit ő mond.
Hozzáteszem, én dolgozom, szóval nem ő tart el.
Hogy mondhat ilyet?
A nagyobbik fia 20 éves, ő van most nálunk. Van két kocája azok fialtak meg, takarmányt meg lopni is lehet nyáron!
elég sok takarmányt kell ahhoz összelopni és raktározni, hogy tél közepéig abból éljen a 12 malac...
legközelebb gondold át picit jobban a történetet..
Én is jókat mulatok rajta. Szünidőben mindig ír ki egy-két kérdést, de sokat törölnek belőle, gondolom, már a modik is ismerik:)
De legalább feldobja az egyhangú hétköznapokat:)
Ó, eddig ez a legügyesebb kamu, amit olvastam... egész jól alakította a történetet, de a negyedik oldalon már nagyon kilógott a lóláb, pardon, a disznóláb.
De amúgy ügyes vagy, kislány, ha magyarórán is így tudsz fogalmazni, nem lesz gondod az érettségin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!