Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Igaza van a páromnak, ha az ő...

Igaza van a páromnak, ha az ő házában lakom azt kell csinálnom amit ő mond?

Figyelt kérdés

Arról van szó, hogy a párom disznókat tart (tizenkettőt) és mondta, hogy ma délután etessem meg őket, mert neki dolga van.

Mondtam neki, hogy nehogy már én etessem őket, erre azt mondta, hogy amíg az ő házában lakom addig azt csinálom amit ő mond.

Hozzáteszem, én dolgozom, szóval nem ő tart el.

Hogy mondhat ilyet?

2014. jan. 5. 14:25
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 A kérdező kommentje:

Csak két hete lakunk együtt, tegnap a kisfiával akarta a tíz mázsa fát behordatni. Nem tudom mi van vele, nem ilyennek ismertem meg.

Amúgy valakit el kell vinnie a másik városba, ezért nem ér rá.

2014. jan. 5. 15:05
 22/67 anonim ***** válasza:
61%
Engem miért pontoztok le? 11 13 vagyok. Igazam van. A srác azért tart malacot, hogy ennyivel is több jusson nekik, nem csak neki, hanem a lánynak is. Miért kell könyörögni folyton egy kis szivességért? Most nem ért rá megetetni a malacokat, hát etesse meg a csaj. Ő meg degradálóan: "Majd nehogymá én etessem meg." Miért ne? Leesik a gyűrű az ujjáról?
2014. jan. 5. 15:09
 23/67 anonim ***** válasza:
18%

"Hozzáteszem, én dolgozom, szóval nem ő tart el"

Ez semmilyen összefüggésben nincs a disznók etetésével.

"Mondtam neki, hogy nehogy már én etessem őket"

Mi a konkrét oka neki, hogy neked nem "kell" ? Mert nő vagy? Mert az a férfi dolga?

Ha bármiféle kérés irányul feléd mindig a női mivoltoddal takarózol?

"erre azt mondta, hogy amíg az ő házában lakom addig azt csinálom amit ő mond. "

Na persze, a galád férfi még uralkodni is akar rajtad. Alá-fölé rendeltség meg miegymás, ahogy ilyenkor az lenni szokott. Uncsi.

2014. jan. 5. 15:17
 24/67 anonim ***** válasza:
85%
tök mindegy mennyi a kis malac meg hány mázsás a nagy.. nem azt kérte, hogy vidd ki őket legelni, hanem hogy etesd meg őket.. ami kb két vödör "moslék"...
2014. jan. 5. 15:36
 25/67 A kérdező kommentje:
Amúgy meg ő sem szokott nekem segíteni semmiben.
2014. jan. 5. 15:36
 26/67 anonim ***** válasza:
84%

Világos, ő sem szokott neked segíteni, ezért te sem segítesz neki. El kéne már dönteni, hogy akkor miért is nem etetted meg a disznókat? 1, mert ő sosem segít (azon kívül, hogy nála laksz)2, mert nő vagy, 3, mert te dolgozol.

Kb még nyolc másik indokot is biztosan feltudnál hozni, miért is nem tudsz pár vödörnyi kaját odaönteni nekik, úgy is mindig lenne kifogás.

2014. jan. 5. 15:41
 27/67 anonim ***** válasza:
94%
Én úgy látom hogy ez nem egy szerelmi kapcsolat. A részedről biztos nem. Költözz vissza oda ahonnét ideköltöztél. Mert ha lenézed, a falusi környezetben élőket akkor nem vagy odavaló, nem fogod jól érezni magad. Sem te, sem a barátod. Neked egy városi ember kell, aki elvisz étterembe meg moziba, neki pedig egy háziasszony, aki szívesen segít a portán.
2014. jan. 5. 15:43
 28/67 anonim ***** válasza:
85%

nem szokott segíteni...

ebben a két hétben, amiből ő minden nap etette az állatokat, te meg lehet, hogy végig szabin voltál az ünnepek miatt :)

Szegény pasi... jól beleválasztott. Nyilván tudtad, hogy vannak állatok, akkor a francért mentél oda, ha a munka büdös? És ha beteg lesz, eltöri kezét-lábát, akkor levágatod az összes disznót?

2014. jan. 5. 15:44
 29/67 anonim ***** válasza:
77%

Itt legtöbbször az a baj ha a férfi nem segít a házimunkába,akkor az ő otthoni munkája miért nem baj ha nem közös feladat?

Neked is ugyan olyan feladatott az állatok gondozása mint neki.

2014. jan. 5. 15:46
 30/67 A kérdező kommentje:
Nem olyan a munkám, hogy bármikor szabira tudnék menni.
2014. jan. 5. 15:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!