Teljesen elvagyok keseredve suli után elmentem csavarogni.1 órát így tehát később értem haza. Aztán neki vágtam a takarításnak. és nem lettem kész amire haza jött anyu. Egyből ordíbált hogy mit csináltam eddig?
Figyelt kérdés
nem vagyok csavargos típus.. és akkor felhánytorgata hogy nem csak 6 órám volt? minek megyek csavarogni pénteken.. stb.. és akkor veszekedés lett le hülye k*rvázot.. mindent mondot rám és ez már tart kb 2 hete meg úgy bánnik velem sokszor mint 1 kutyával! mit csinájak? 16L2009. nov. 27. 18:24
61/66 anonim válasza:
[link] Nézd meg, vedd meg, ez talán segít!
62/66 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!
2009. nov. 29. 20:35
63/66 anonim válasza:
Semmiség! Ha van kérdés akár privát levelet is írhatsz. Még ha eget rengető megoldást nem is ötlünk ki, attól még egy jó beszélgetés kikerekedhet. :)
64/66 anonim válasza:
Ennek így nincs értelme.Kérdező,próbálj akkor közeledni anyud felé,amikor látod rajta,hogy kipihent,és nem rosszkedvű,durcás.Mindennek a kommunikáció a kulcsa.Ahol nincs meg a kommunikáció,ott már valami nagyon nem stimmel,és mindegy,kinek a hibájából,de ott gond van,és nem kicsi. Ti meg,ide írók,ne marjátok már egymást,zárjuk már le ezt,mert rossz nézni,ahogy egymásnak estek.Maradjunk annyiban,hogy mindenkinél ott az igazság.
65/66 anonim válasza:
Amúgy én mondtam azt,hogy ne veszekedjünk,és meg sem szólaltam eddig! :-)
66/66 anonim válasza:
En mar korabban is valaszoltam, es kedves idegbeteg hozzaszolo kikerem magamnak nem vagyok flegma, es 21eves vagyok 2es fel eve magamat es a paromat ellatom messze kulfolfon elek a csaladom nelkul, es megis ugy gondolom,hogy a kerdezo lany semmi rosszat nem tett, es az anyja ezt nem tudja rendesen kezelni.Kedves kerdezo remelem mar kibekultetek anyukaddal, es minden rendben van!!!21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!