Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Teljesen elvagyok keseredve...

Teljesen elvagyok keseredve suli után elmentem csavarogni.1 órát így tehát később értem haza. Aztán neki vágtam a takarításnak. és nem lettem kész amire haza jött anyu. Egyből ordíbált hogy mit csináltam eddig?

Figyelt kérdés
nem vagyok csavargos típus.. és akkor felhánytorgata hogy nem csak 6 órám volt? minek megyek csavarogni pénteken.. stb.. és akkor veszekedés lett le hülye k*rvázot.. mindent mondot rám és ez már tart kb 2 hete meg úgy bánnik velem sokszor mint 1 kutyával! mit csinájak? 16L
2009. nov. 27. 18:24
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 anonim ***** válasza:

Tudod,nekem 2 nagy fiam van.Megbeszéltünk mindent.És csak annyi elvárásom volt,hogy a feladata után megmondja, hogy kivel megy,hova megy és mikor jön.És ezt tartsa is be.

Mivel nem volt rá szükségem, nem olvastam az összes pszichokönyvet.Bocs.

2009. nov. 29. 18:25
 42/66 anonim ***** válasza:

szerintem egy kapcsolatban sem célravezető az ha lek.rvázzuk egymást. Meggyengíti a viszonyt. Mint például ha valaki egyszer olyat mond, ami nagyon jól esik, lehet hogy egész életedben emlegetni fogod, és a nehéz pillanataidban eszedbe jut. Miért ne lehetne ugyanez fordítva? néhány ilyen "elszólás" sok mindent elronthat az életében... Amúgy meg ellentéteket beszélsz. Először azt hogy meg kell beszélni mindent, utána meg hogy meg kell verni meg lek.rvázni...

Meg azt is, hogy ne veszekedjünk :)

2009. nov. 29. 18:28
 43/66 anonim ***** válasza:
Én nem veszekszem.Pontosan ezt hajtogatom,hogy le kell ülni megbeszélni,kibeszélni:-))
2009. nov. 29. 18:47
 44/66 anonim ***** válasza:
100%

18:25 Tudod két nagy fiú megléte még nem azt jelenti hogy jó szülő vagy, az csupán egy biológiai eredmény, jéé, meg tudtál szülni két gyereket. És? (Csernus a nő)

Tudod, könyvek olvasása segít, hogy ha csinálsz valamit, akkor azt jó csináld, s ha már csinálod akkor a lehető legjobban tedd, azaz fejlődj. Ha megkérdezném a két nagy porontyot biztos tudna nekem egy egy hibádat ecsetelni. Volt már ilyen, hogy a tökéletesnek hitt szülő óriási problémákkal küszködik úgy, hogy észre sem veszi, mert annyira elveszett a saját elképzelt rózsaszín felhőjében.

Jó az egoizmus, de biztosan jó az amit csinálsz?

A gyerek, aki kérdezett óriási problémával áll szemben. Ránehezedik a szülő agresszív hozzáállása. A szülő nem áll a gyerek felett, s nem is állhat felette, mert egyenrangú felek. Ha elment elment, s hazament, s ki is takarított, bár nem a meghatározott időre, hanem később, mert fent ez a probléma, s nem az, hogy hol is volt. Szülői terror: légy kész időre, mert különben.... Mi ez ha nem mérgezés? Mérgezi gyermeke életét, a perceit, a lelke világát.

2009. nov. 29. 19:07
 45/66 anonim ***** válasza:

Nagyon eltértünk a témától.Ennek így nincs értelme.Te nem ismersz,és nem fogom magam sem méltatni,sem magyarázkodni.

Egyetlen kérdésre várom még mindig a választ a kérdezőtől.

Miért nem ült le 2 hete megbeszélni az Anyjával a törnénteket???

Egyszerű kérdés és egyszerű választ várok.

2009. nov. 29. 19:52
 46/66 anonim ***** válasza:
A beszélgetéshez két ember kell, mondom, kettő. S nem tértünk el a témától, arról beszélünk.
2009. nov. 29. 19:55
 47/66 A kérdező kommentje:
Akartam vele beszélni, de erre az volt a válasza hogy kit érdekel! én mást nem tudok tenni:SS
2009. nov. 29. 19:56
 48/66 anonim ***** válasza:
Ugye, ugye! Két ember kell, és az anyuka nem partner. Láttam ilyet, tapasztaltam ilyet.
2009. nov. 29. 19:59
 49/66 A kérdező kommentje:
Sőt én már elsem megyek sehova dehogy felhánytorgassa.. inkább itthon ülök.. csak ne mondjon ilyeneket rám, és ne ordíbáljon.
2009. nov. 29. 20:01
 50/66 anonim ***** válasza:
19:07 és a 19:59 es vagyok, de már több gondolatot beírtam. Én ezen keresztül mentem, tudom miről beszélsz. Bármi kérdésed van nyugodtan írj. Ha szeretsz olvasni akkor tudok könyvet ajánlani. 29 éves vagyok és nő. Sok év telt el, sok szenvedés mire ezt feldolgoztam (még a mai napig is dolgozok rajta)s néha az az érzésem soha nem lesz tökéletes, de igyekszem. :)
2009. nov. 29. 20:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!