Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Teljesen elvagyok keseredve...

Teljesen elvagyok keseredve suli után elmentem csavarogni.1 órát így tehát később értem haza. Aztán neki vágtam a takarításnak. és nem lettem kész amire haza jött anyu. Egyből ordíbált hogy mit csináltam eddig?

Figyelt kérdés
nem vagyok csavargos típus.. és akkor felhánytorgata hogy nem csak 6 órám volt? minek megyek csavarogni pénteken.. stb.. és akkor veszekedés lett le hülye k*rvázot.. mindent mondot rám és ez már tart kb 2 hete meg úgy bánnik velem sokszor mint 1 kutyával! mit csinájak? 16L
2009. nov. 27. 18:24
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 anonim ***** válasza:
0%
Biztosan nem azért mondta,mert nem szeret,hanem mert ideges és feszült volt,honnan tudod,hogy nincsenek munkahelyi gondjai?Honnan veszed,hogy ő soha nem lehet fáradt,ideges,és feszült?Itt nem az volt a gond,hogy nem végeztél a takarítással,hanem az,hogy nem szóltál neki arról,hogy később kezdesz bele,mert szeretnél elmenni ide,meg oda.Amúgy igen,előbb a kötelesség,aztán a jogok.Amíg vele élsz,és ő tart el,az a minimum,hogy tiszteled,és leveszed a terhet a válláról,nem?Vedd úgy,hogy rajtad csattant az ostor,máskor időben érj haza,aztán utána,ha mindent elvégeztél,utána menj csavarogni.Így nem köthetnek beléd,és amúgy is így a helyes.
2009. nov. 27. 22:53
 12/66 anonim ***** válasza:
47%

Jaj amikor leírtam a jogok szót tudtam hogy be fog írni valaki hogy "a kötelességek"... egyedibb dolgot is tudsz mondani, vagy csak azt, amit te is az anyádtól hallottál? Sokak ennek a szegény lány helyében már rég megmondták volna az anyjuknak hogy nem rabszolgák hogy ha nem percre pontosan végeznek, akkor ne szóljanak hozzá, pláne lek.rvázzák...

Engem is lek.rvázott annak idejéz az anyám, de legalább oka volt rá (hidegben szoknya, piros száj, erős smink...)

bár azért még mindig túl erősnek gondolom egy anya szájából ezt a szót... főleg ha a lánya csak annyit tett, hogy nem végzett a takarítással időre -_-" persze hogy el vagy keseredve, még két éve vele kell laknod. Ezért rossz a lányoknak, mert őket keményebben fogják (aztán ez nevezik később "jó nevelésnek")

Mondd meg neki, hogy vagy normálisan viselkedik veled, vagy b.ssza meg a takarítását...

Vagy legközelebb érj haza ötre :)

MIKOR CSAVAROGJ, HA NEM 16 ÉVESEN???

(hidd el, én tudom. Engem pl 15-16 évesen kb 4hetente engedtek el bulizni, pedig szerettem vna minden héten. most meg 18 vagyok és lehetne, és baromira nem érdekel az egész. Se a buli, se a pia, se a nyüzsgés... és csak bánom, hogy amikor ez még tetszett, nem mentem.)

2009. nov. 28. 10:24
 13/66 anonim ***** válasza:
48%
Sajnos anyukád valószínűleg idegbeteg kissé. Biztos van problémája, csak nem tudsz róla, nem mondja meg. Szerintem tedd meg azt, amit szerinted helyes, és kell, és ha nem tetszik neki, tegyél be füldugót, és ne foglalkozz ha kiabál. Ne figyelj oda. Felesleges felidegesíteni magadat azzal, hogy még oda is figyelsz amit kiabál. Sőt, ha elkezd kiabálni, én kimennék, ordibáljon magának :) Semmi gond nincs ezzel, csak ne vedd magadra. Ha lenyugodott lehet vele beszélni.
2009. nov. 28. 11:00
 14/66 anonim ***** válasza:
51%
Nem idegbeteg.Csak őszinteséget vár a lányától.És igaza van.Ne csavarogj!!!Beszéld meg és menj el.És időre légy otthon.Én is csak annyit várnék,hogy kivel mész,hova mész és mikor jössz.Ez alapvatő emberi igény.És hogy csúnyán beszél,nem jelent semmit,csak meghökkentés,hogy felfogd,mennyire rosszul esett neki,hogy semmibe nézted.
2009. nov. 28. 12:25
 15/66 anonim ***** válasza:
49%
majd k.rvázd le te is anyukádat, csak hogy megkökkentsd, és rájöjjön, milyen rosszul esik neked, hogy két hete bunkózik veled :)
2009. nov. 28. 12:30
 16/66 anonim ***** válasza:
21%
Állítsd már le magad!! Nehogy már a nyúl vigye a vadászpuskát!!! Majd ha leraktál valamit az asztalra,akkor követelőzhetsz és csinálhatsz,amit akarsz,még Anyádnak is visszapofázhatsz.Tőlem akkora pofont kapnál,hogy a szemed szikrát szórna.Az,hogy a kérdezőnek ez gondot okoz,azt mutatja,hogy emberi érzései vannak,és valahol érzi,hogy hibázott.És nem kéne hazudozásra buzdítani,meg szemtelenségre.Hogy Veled nem foglalkoznak és azt csinálsz amit akarsz,az a Te bajod.Nem biztos,hogy jó.
2009. nov. 28. 13:01
 17/66 anonim ***** válasza:
64%
Fighyel 22:28as idegbeeteg vagy?Mert szerintem elkellene latogatnod, a legkozelebbi korhazba:-DAllitsad mar le magadat, es fejezd be az offolast!Te is egy ilyen idiota k*rva anyuka leehtsz,mint a kerdezonek az anyucija aki cselednek kepzeli a lanyat,ne felj rad se fogja rad nyitni a kedves gyereked az ajtot ha felno!!!
2009. nov. 28. 13:14
 18/66 anonim ***** válasza:

13:01, 18 évesen már nem igen szorulok erkölcsi nevelésre. De biztos nagyon jó érzés lehet a lányodnak lenni :) Az, hogy a kérdező feltette ezt a kérdést, azt mutatja, hogy szegényt teljesen bezavarta az anyukája abnormális viselkedése.

De elmondom érthetőbben. Mindenkinek fel kell nőnie. A kérdező is egyszer el fog kerülni otthonról. De ha mindig az anyjának fog engedelmeskedni és kénye kedve szerint viselkedik, akkor sokkal nehezebb lesz leválnia tőle, mint kéne! Nem az a baj hogy késett és hogy az anyja ideges volt, hanem az, hogy a lány rosszul és bűnösnek érzi magát, hogy engedélyezett magának egy óra szabadságot. Ez abszolút aránytalan büntetést kapott ahoz képest amekkora "bűnt" (???) csinált.

és: Még mindig-nem-normális-dolog-két-hétig-büntetni-a-gyereket-ha-egy-órával-később-jött-haza-suli-után-és-később-kezdett-el-takarítani

Elmondom, szerintem mi lett volna az anyától az elvárható viselkedés: "Hogyhogy még most is takarítasz? Később jöttél haza? Hol voltál? Itt és itt? Jó." ennyi és el lehet felejteni.

Szerinted melyik verzió vezet hazudozáshoz és elhallgatáshoz? Az eredeti vagy az enyém?

2009. nov. 28. 13:35
 19/66 anonim ***** válasza:
47%

és még annyit szeretnék elmondani, hogy minden szigorú "megverlek, hogy csillagokat látsz" szülő azzal vígasztalja magát, hogy "de az én gyerekemmel foglalkozva van"

De képzeld, velem is "foglalkozva van" :))

(persze a verés sokkal egyszerűbb mint megérteni a gyerekedet)

2009. nov. 28. 13:40
 20/66 anonim ***** válasza:
49%
22:38 Beteg! Tessék elolvasni a Mérgező szülők című könyvet. Hátha megérti miről is beszél ez a gyerek!
2009. nov. 28. 13:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!