Teljesen elvagyok keseredve suli után elmentem csavarogni.1 órát így tehát később értem haza. Aztán neki vágtam a takarításnak. és nem lettem kész amire haza jött anyu. Egyből ordíbált hogy mit csináltam eddig?
Talán meg kéne beszélni előre,hogy mikor hova mész,és mikor jössz.Azt hiszem ennyit elvárhat Anyukád.
Nem az egy órával van baj,hanem hogy nem szóltál.
nálunk dettó ez van,csak nálam apám ilyen...
A múlt kor azért hülye k*rvázott le,mert suliba kisminkeltem magam.De ne fekete,bulizós sminkre gondoljatok,hanem csak spirál+barna szemcerka volt...
Én ezt a problémát úgy oldom,hogy ne kössön belém,hogy mikor érek haza,hogy ha 13:10-kor végzek akkor azt mondom,hogy legkésőbb 2körül jövök(pénteken mindig többet mondok) és így nem tud belém kötni akkor sem,ha "csak" 2kor mentem haza:)
Amúgy szerintem történhetett valami a munkahelyén,vagy családi zűr esetleg és ez már csak egy csepp volt a pohárban és rajtad vezette le a feszültséget.
Szerintem ülj le vele beszélni,és mondd el neki,hogy sajnálod,hogy nem végeztél a takarítással,csak egy kicsit csavarogtál a barátnőddel,beszélgettetek:)Talán megérti!
15/L
áh ba.szdki szerintem amikor kamasz vagy, nem te leszel furcsa hanem a szüleid! Rejtsd el az órarendedet :D és akkor nem tudnak semmit se mondani. Amúgy meg sz.ard le hogy mit gondolnak vagy mondanak. Amíg ők nem hajlandóak észrevenni, hogy vannak jogaid addig neked se kell észrevenned az ő viselkedésüket. Amúgy is mit akarnak pénteken suli után?? Legalább ilyenkor legyél szabad! Jesszusom én 16 évesen hol voltam... ááá...
18.L
Azt nevezem!!!!JOGOK???? És mi van a kötelességekkel???
Kislányok!!! Felcseréltétek a sorrendet!!Előbb vannak a kötelességek,és aztán a jogok.Főleg ha a magunk lábára állunk,és magunk tartjuk el magunkat!!!!!De amíg a szüleink tartanak el,addig talán alkalmazkodni is kéne!!!Nem?????????????? És ez a megbeszéléssel kezdődik!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!