Teljesen elvagyok keseredve suli után elmentem csavarogni.1 órát így tehát később értem haza. Aztán neki vágtam a takarításnak. és nem lettem kész amire haza jött anyu. Egyből ordíbált hogy mit csináltam eddig?
na jó szerintem se vitatkozzunk :) Jól mondta, kedves anyuka :D én se vagyok tini, legalábbis 18 vagyok.
De mostmár ne itélkezzünk, stb, menjünk és szedjünk szét egy másik kérdést :)
Ja amúgy én olvastam a mérgező szülőket, tényleg nagyon jó könyv. Kötelezővé kéne tenni!
16:29-nek.Valóban jó könyv a Mérgező szülők,mivel nem tudsz mást hajtogatni,de ha megjelenik a Mérgező tinik,rögtön szóljál,mert azt is el akarom olvasni.
Minden gyerek más,valakinek a csúnyaszó nem használ,sőt a pofon se, de valakinek beleeszi magát a lelkébe, és jobbá válik tőle.És nem hinném,hogy ez az Anyuka az egyszeri 1 óra késés miatt mondta.Biztos van előzménye. És jó,hogy a kérdező magába szállt miatta.És szerintem az anyja arra vár,hogy leánya megkérdezze,hogy anya mért mondtad ezt,amit mondtál,mert fáj és nem tartom jogosnak. Ebben a családban valahogy hiányosnak tartom a kommunikációt.Annak pedig ez az eredménye.És mivel család,egyik sem cselédje a másiknak.Egymást segítve, felosztva a munkát kéne megoldani a mindennapokat.Megbeszélve,hogy ki mikor hova megy,és mit csinál meg.Ez itt valahogy nem működik.Miért kedves kérdező?? Mért nem tudtad előre megbeszélni???Mért nem tudod Anyukádat megkérdezni??Miért???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!