Teljesen elvagyok keseredve suli után elmentem csavarogni.1 órát így tehát később értem haza. Aztán neki vágtam a takarításnak. és nem lettem kész amire haza jött anyu. Egyből ordíbált hogy mit csináltam eddig?
Szerintem azért,mert ez a történet nem kerek.A kérdező valószínűleg sokadszorra csinálta meg és még hazudik is.
És azt hiszem ez volt az utolsó csepp a pohárban.
De különben ha csak a történetet vesszük.És ezt értsétek már meg!!!Nem beszélte meg,hanem eltünt.Pedig a telefont is feltalálták.Egy normális szülő szereti tudni,hol a gyereke.Ennyire egyszerű.És ha a gyerek elvárja,hogy tudja,hol vannak a szülei,akkor a szülő is elvárhatja.
Csak annyit kellett volna mondani,hogy anya később jövök és utána csinálom a dolgom.
eltűnt :DDD Úr Isten egy tizenhat éves majdnem felnőtt lány ELTŰNT EGY EGÉSZ ÓRÁRA! Jó hogy nem kerestették :D Most ilyenkor mindig percre pontosan haza kéne érnie? És ha be kell mennie a Rossmannba? Vagy az ofője mekéri vmire? Már rögtön telefonáljon, mint egy kis pisis vagy egy rab, hogy "most 14:23 van, a drogériába leszek kb 13 és fél percet, és igyekszem otthon lenni 14:50re"?? Ti nem veszitek észre hogy ez vezet a hazudozáshoz??? Remélem sok gyereket láttatok, akinél bevált ez a módszer :) arról nem is beszélve, hogy körberöhögik. Ez a csajszi nem bulizik, nem csinál semmit, és még az is baj, hogyha pénteken, suli után elmegy valahova, mittudomén kirakatotnézni vagy beszélget.
Amúgy szerintem nem ez volt a baja az anyjának, hanem hogy nem takarított. Hát az anyja előtt ért haza, akkor hogy kereste volna? Inkább csak a tipikus "ahelyett az egy óra helyett tanulhattál volna" volt a baja
Kíváncsi vagyok, hogy ezek a szülők akik ide beírogatnak, olyan pedáns kisdiákok voltak-e 16 évesen, mint amilyennek szeretnének másokat.
:-))) Ez egy nagyon hasznos tanács.Lépj le!! És hogy el tudd tartani magad,kiállhatsz a sarokra,és senki nem fog Veled csúnyán beszélni!!
Inkább gondolkodj el,hogy miért borult ki a bili,Hisz csak Te tudhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!