Teljesen elvagyok keseredve suli után elmentem csavarogni.1 órát így tehát később értem haza. Aztán neki vágtam a takarításnak. és nem lettem kész amire haza jött anyu. Egyből ordíbált hogy mit csináltam eddig?
Remek!! És ha Anyuka látszólag nem partner,akkor lőjjük le,vagy mégis csak egy beszélgetésen kéne átesni??
Mért fél ennyire a kérdező,mikor valószínűleg ez az első eset volt,és tuti,hogy volt oka ,és nem az 1 órával később teljesített takarítás.
És ha kiáll melletted,akkor mi van???Jobb lesz Neked??
Én is kiállok és azt mondom,hogy tisztázni kéne.
Ezt mért nem veszed észre??
Kb ötödször kérdezem.Miért nem ülsz le vele beszélni??
És nem válaszolsz,csak mellébeszélsz félelemről,meg kiabálásról,meg hogy meg se próbálod.Miért???Miért???
20:10 Igen, jól írod beszélgetni kellene, de legyen kivel. Ha a válasz az, hogy kit érdekel, vagy az anyuka csak mondja és mondja a magáét, vagy nem hajlandó a kompromisszumra, akkor nem lehet beszélgetésről szó.
Tudom és értem, hogy jót akarsz mondani, a javát akarod a kérdezőnek, mint itt sokan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!