Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Teljesen elvagyok keseredve...

Teljesen elvagyok keseredve suli után elmentem csavarogni.1 órát így tehát később értem haza. Aztán neki vágtam a takarításnak. és nem lettem kész amire haza jött anyu. Egyből ordíbált hogy mit csináltam eddig?

Figyelt kérdés
nem vagyok csavargos típus.. és akkor felhánytorgata hogy nem csak 6 órám volt? minek megyek csavarogni pénteken.. stb.. és akkor veszekedés lett le hülye k*rvázot.. mindent mondot rám és ez már tart kb 2 hete meg úgy bánnik velem sokszor mint 1 kutyával! mit csinájak? 16L
2009. nov. 27. 18:24
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 A kérdező kommentje:
Igen szeretek olvasni! írnál pár könyv címet? és köszönöm hogy kiállsz mellettem, ha te keresztül mentél ilyeneket:SS akkor legalább tudod hogy én miről beszélek és milyen rossz.
2009. nov. 29. 20:10
 52/66 anonim ***** válasza:

Remek!! És ha Anyuka látszólag nem partner,akkor lőjjük le,vagy mégis csak egy beszélgetésen kéne átesni??

Mért fél ennyire a kérdező,mikor valószínűleg ez az első eset volt,és tuti,hogy volt oka ,és nem az 1 órával később teljesített takarítás.

2009. nov. 29. 20:10
 53/66 anonim ***** válasza:

És ha kiáll melletted,akkor mi van???Jobb lesz Neked??

Én is kiállok és azt mondom,hogy tisztázni kéne.

Ezt mért nem veszed észre??

2009. nov. 29. 20:11
 54/66 A kérdező kommentje:
Én tisztázni akarom de így hogy azt mondta kit érdekel..:S főzök,sütök, takarítok,vasalok.. és semmivel nincsen megelégedve..:S direkt sietek haza a suliból is...
2009. nov. 29. 20:14
 55/66 anonim ***** válasza:

Kb ötödször kérdezem.Miért nem ülsz le vele beszélni??

És nem válaszolsz,csak mellébeszélsz félelemről,meg kiabálásról,meg hogy meg se próbálod.Miért???Miért???

2009. nov. 29. 20:14
 56/66 anonim ***** válasza:
Ez nekem nem kerek.Most lett ilyen egyik percről a másikra??Miért?
2009. nov. 29. 20:16
 57/66 A kérdező kommentje:
De mit csináljak??? próbáltam vele beszélni de nem hajlandó szóba állni velem!!!!
2009. nov. 29. 20:16
 58/66 anonim ***** válasza:

20:10 Igen, jól írod beszélgetni kellene, de legyen kivel. Ha a válasz az, hogy kit érdekel, vagy az anyuka csak mondja és mondja a magáét, vagy nem hajlandó a kompromisszumra, akkor nem lehet beszélgetésről szó.

Tudom és értem, hogy jót akarsz mondani, a javát akarod a kérdezőnek, mint itt sokan.

2009. nov. 29. 20:18
 59/66 A kérdező kommentje:
Mindig ordíbál velem ha nem csinálok vmit jól.. de most lett durva a helyzet 2 hete..:S
2009. nov. 29. 20:19
 60/66 anonim ***** válasza:
20:14 akár te is lehetsz a kérdező anyukája. Ötödjére írom, BESZÉLGETÉSHEZ KÉT EMBER KELL!!!!
2009. nov. 29. 20:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!